Aktywne Wpisy

baemaj +213
mpetrumnigrum +115
#jakumierasiewlesie
Pilarka jest to dość niebezpieczne urządzenie, które bardzo łatwo i szybko tnie wszelkie materiały bardziej miękkie niż stał, z tego powodu nie można podczas pracy pilarza zbliżać się do niego bliżej niż na 2m. Dla ochrony własnej operator pilarki musi mieć specjalne buty z metalowym noskiem i płytkami zabezpieczającymi resztę nogi oraz specjalne spodnie w których po przecięciu wierzchniej warstwy włókna wkręcą się w łańcuch i zatrzymają pilarkę.
Prędzej czy
Pilarka jest to dość niebezpieczne urządzenie, które bardzo łatwo i szybko tnie wszelkie materiały bardziej miękkie niż stał, z tego powodu nie można podczas pracy pilarza zbliżać się do niego bliżej niż na 2m. Dla ochrony własnej operator pilarki musi mieć specjalne buty z metalowym noskiem i płytkami zabezpieczającymi resztę nogi oraz specjalne spodnie w których po przecięciu wierzchniej warstwy włókna wkręcą się w łańcuch i zatrzymają pilarkę.
Prędzej czy
źródło: 1000007381
Pobierz

#motoryzacja #heheszki #lpg #toyota
źródło: hybridLPG
PobierzAle przynajmniej bagażnik mniejszy
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@FisioX: w mojej ocenie(LPG team) to aktualnie przebija to elektryk + fotowoltaika, przy krótszych dystansach.
@kraven2024: Przecież to nie ecvt "ryczy".
A po za tym, to strasznie przesadzone są te opinie o głośności w tych Toyotach. Śwagier jakoś rok temu sobie kupił aurisa z hybrydą 1.8, przejechałem się, i faktycznie, silnik trochę wyje, ale to tylko jak się robi 0-100 xD Przy normalnej jeździe jest ok, po opiniach jakie słyszałem spodziewałem się gorszych wrażeń, a patrząc na spalanie w porównaniu
Jechałem parę lat temu taryfą, którą było Suzuki Baleno z gazem. To jest dopiero skąpstwo maksymalne - auto w mieście pali około 4,5 litra gazu lub 4 litry benzyny. A ma zwyczajny silnik 1.2 bez turbo i bez żadnej hybrydy.
@kraven2024: jak nie wciskasz gazu to nie ryczy xd
@taxi_driver92: nie dziwne, skoro w kraju, gdzie mamy jedne z nizszych rocznych przebiegow osobowek, koronnym argumentem ludzi przeciwko elektrykom jest to, ze maja za maly zasieg, i w kraju gdzie srednio robi sie <1500km miesiecznie, nagle wszyscy potrzebuja robic na strzala chorwacje i z powrotem w jeden dzien i
@taxi_driver92: s-----------y to wszelkie zalety tej koncepcji pojazdu. to ma jeździć tanio, a nie dawac wrażenia z jazdy
Przy 110 kmph jest głośniej niż w passat b8 przy 170..
Nie da się tym jeździć..
Wolne, głośne, jeździ jak taczka. @kraven2024 @wezsepigulke
Toyoty to dziadostwo, trzeba jeździć w słuchawkach z ANC.