Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +90
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
adam-pajac +503
#ishowspeed Plusiki dla Ewy Swobody, która opluła murzyna ciepłym moczem i nie zgodziła się uczestniczyć w tym atencyjnym cyrku
źródło: ewa
Pobierz

źródło: IMG_9636
Pobierz@kudlatykocur: Ale co w nim jest takiego wyjątkowego czego nie mam w YT bez reklam?
@kudlatykocur: jak dorośniesz, to zauważysz, że karmienie takiego molocha jak google pieniędzmi to wyrzucanie pieniędzy w błoto. Zwłaszcza kiedy za nieprzychylny komentarz ci całkowicie zablokują konto razem z zakupionymi programami i mejlem.
@Samowski: za Netflixa płacę 43 zł i spoko - to są filmy na licencji, powstają nowe seriale/filmy kręcone w studio filmowym.
Na youtube są twórcy amatorzy, którzy nagrywają lustrzanką lub iPhonem. Tak, 20 zł/mc to dużo jak na 20 filmików i 2 godziny oglądania w miesiącu.
ok, przyznaję, jak pisałem komentarz to myślałem tylko i wyłącznie o korzystaniu z komputera, w ogóle nie miałem wtedy w głowie wersji mobilnych/na telewizor ¯\(ツ)/¯