Wpis z mikrobloga

@AnonimoweLwiatko: To jest zdjecie znane pod nazwa "eyes of hate" i to jest Goebbels (minister propagandy III Rzeszy) gdzies w USA i fotograf mu robil zdjecia i byl na nich rozesmiany do momentu az sie dowiedzial ze fotograf jest zydem.
  • Odpowiedz
@AnonimoweLwiatko: Kazda osoba ktora znalem w czasow podstawowki, gimnazjum i sredniej ktora poszla w kierunku IT byla jak to sie teraz mowi "spierdoIina" z ktorej byl polew (wtedy frajerami ich nazywalismy). Dodajmy do tego ze programisci wyzej staja niz dupe maja i sie niesamowicie wywyzszaja bo zarabiaja jak na Polske kosmiczny hajs no i masz wyjasnione.
  • Odpowiedz
@pieczony_szczur_z_ogniska: Kiedyś byłem na obozie dla zdolnej młodzierzy w czasach gimnazjum, potem mozna było spotkac te osoby na olimpiadach krajowych w szkole średniej. Bardzo ciekawe przeżycie. Tak mniej więcej połowa tej grupy to ludzie którzy z wyglądu i zachowania wyglądają na normalnych ludzi i zachowują się normalnie, taki standard społeczny. Natomiast druga połowa wyrażnie odbiegała od standardu, czasem już z wygląda mozna było powiedzieć że osobnik jest inny, jeśli nie
  • Odpowiedz
To ze Wam sie udalo zamienic no-life piwniczenie 24/7 przed kompem

@pieczony_szczur_z_ogniska: ale ty wiesz, że to, że sobie coś uroisz, wcale nie znaczy, że to jest prawda? Nikt, kogo znam w tym zawodzie nie jest żadnym piwniczakiem i ten pogląd programista-piwniczak znam tylko z opowieści zakompleksionych ludzi.
  • Odpowiedz
@zmarnowany_czas: Znasz wszystkich nawet tych co robia 100% na HO? Wiesz jak nieraz Ci "ludzie" wygladaja? Nikt ich do biura by nie chcial z uwagi na ich wyglad (patrz programistyczne bingo) ale sa specjalistami wiec firmy ich zatrudniaja.
  • Odpowiedz
@zogard: Skad ten pomysl niby? To tak jakbym ja napisal ze wszyscy mi zazdroszcza mega powodzenia wsrod kobiet (25 zaliczonych do 25 roku zycia) w momencie gdy ktos pisze w moja strone jakakolwiek krytyke.
  • Odpowiedz