Wpis z mikrobloga

chociaż fakt dla gościa który pracuje w hurtowni kiełbas to może być JACKPOT XDDD

@m-wjeczur: albo dla goscia co dwa razy odpadał z gownouczelni po roku a potem zatrudnil sie przy tasmie w fabryce u niemca w MIESCIE POWIATOWYM XDDD
  • Odpowiedz
@biaukowe: ja pyerdole przy taśmie, sam już nie wiem co gorsze - słuchanie rmfki w fyrmowym fiacie panda jeżdżąc i wcoorviac ludzi w swoim powiecie czy wkręcanie śrubki XDDDD

pamietam jak zaczynałem kucować i pracowalem w saporcie w fabryce i czasem zdarzało się chodzić na linkach produkcyjnych - zawsze miałem kmine czy te REMIXY DJ SET SZMITEK, które tak leciały to metoda jakieś deprywacji sensorycznej żeby ludzie sie nie pozabijali w tej fabryce XDDDD

boze, jak dobrze ze trwało to tylko chwile i teraz mogę sb pracować w gaciach z dowolnego miejsca na ziemi i pluć na dreskołd i różne inne zyebane
  • Odpowiedz
@Brutality05: to serio jest OP? XDDDD

jeśli tak - to on chyba te d--y w związku niewidomych wyrywa, albo to na serio musza być bazyle typu podstarzała kasjerka w osiedlowym z konkubentem za kratami XDDD
  • Odpowiedz
@pieczony_szczur_z_ogniska

@m-wjeczur: No i to jest dokladnie to co mowie. Ja nie zostane nigdy programista bo jestem na to za stary i wybor szkoly sredniej zaprzepascil jakiekolwiek szanse na moj rozwoj a 95% programistow nigdy nie bedzie mialo zaliczonych tyle lasek co ja mialem.

Wybór szkoły średniej sam z siebie nic nie zaprzepaścił, tylko lenistwo lub zbyt mały rozwój intelektualny. Dużo moich kolegów z pracy zaczęło się uczyć programowania
  • Odpowiedz
@Oskariat: Mnie los obdarowal mega powodzeniem a Was zarabianiem mega siana. A ja do niedawna zarabialem srednia krajowa majac wlasna firme wiec tez na pieniadze nie moglem narzekac. Wiec nie mam bulu d--y. Tylko Was uswiadamiam ze poza Wasza banka IT ludzie maja o Was zdanie jakie maja. Ale do Was nie dociera widze.
  • Odpowiedz
A ja do niedawna zarabialem srednia krajowa

@pieczony_szczur_z_ogniska: to rzeczywiscie kokosy – tyle dostaje co weekend za to ze odpisze na pare wiadomosci. Nie wiem co to "banka it" ale mam paru znajomych programistow i sa to same dynamiczne oskarki tak jak ja – ruchalismy julki na oskarkowych domowkach od gimnazjum.

Moze u was na wsi to inaczej wyglada? Albo myslisz ze kazdy programista to anon piwniczak zarabiajacy tylko 15k?
  • Odpowiedz
Wybór szkoły średniej sam z siebie nic nie zaprzepaścił

@sepuqqu: Przejscie z najlepszego gimnazjum w miescie gdzie majac srednia 4.33 mialem najgorsza srednia w klasie do technikum gastronomicznego gdzie ta srednia byla najlepsza w calej klasie to dowod w jakie bagno sie wtedy wpierdoIilem.

Ta zapasc intelektualna wpedzila mnie w depresje, a-----l, trawe, p-------y i odechcialo mi sie wszystkiego. To tak jak Ty bys sie z Twojej biurowej roboty przeniosl
  • Odpowiedz
mam paru znajomych programistow i sa to same dynamiczne oskarki tak jak ja – ruchalismy julki na oskarkowych domowkach od gimnazjum.

@Oskariat: Ja nie twierdze ze takich ludzi nie ma w IT tylko to jest niewielki procent. Zdecydowana wiekszosc to zyciowe no-life spierdoIiny. Takie sa fakty. Programistyczne bingo i pozycje w nim zawarte nie wzielo sie znikad.

Moze u was na wsi to inaczej wyglada?

Nigdy w zyciu na wsi
pieczonyszczurz_ogniska - >mam paru znajomych programistow i sa to same dynamiczne os...

źródło: programistyczne bingo

Pobierz
  • Odpowiedz
@pieczony_szczur_z_ogniska: XDDDD średnia krajowa, d------i na tuziny, KLEJNOT NILU.

ujme to w ten sposób - skoro musisz uprawiać takie paskudne braggadocio na forum o papieżu to znaczy, ze już z tb zle. ty się chłopie zastanów.

moja lekcja - pamietaj, brzydkie i grube laski są jak motorynki - fajnie pojeździć, ale przed kolegami to raczej wstyd.
  • Odpowiedz
@pieczony_szczur_z_ogniska: Dla większości dojrzałych ludzi ruchanie 25 lasek jest obrzydliwe, 25 * 20 * 10, nagle się okazuje że spałeś z 5000 ludzi, żeby tylko tak naprawdę. Przeciętny programista czy w ogóle ktokolwiek zarabiający dobry hajs, może mieć to w miesiąc, tylko dla nikogo o przynajmniej przeciętnym intelekcie ruchanie kogo popadnie to nie jest żaden cel życiowy, inaczej 100% populacji by chodziło na siłownie, do barbera i trenowało podryw z
  • Odpowiedz
Przeciętny programista (...) może mieć to w miesiąc

@CzaryMarek: Ale ja nie mowie o dziwkach na s--s za pieniadze tylko o normalnych dziewczynach. Przecietny programista to moze co najwyzej sobie konia walic bo pomimo tego ile zarabiaja zadna laska (poza d----a na s--s za pieniadze) nawet na niego nie splunie.
  • Odpowiedz
@pieczony_szczur_z_ogniska: Hajs czy sława to duży czynnik wpływający na postrzeganą atrakcyjność faceta (patrz Gonciarz czy reszta youtuberów). Kobiety automatycznie kogoś dobrze zarabiającego postrzegają znacznie lepiej, więc wystarczy że ktoś taki będzie eksponował swoje bogactwo i będzie wystarczająco wyrachowany, bezwzględny by te kolejne dziewczyny r----ć i zostawiać (pytanie po co).
  • Odpowiedz