Wpis z mikrobloga

@xkitu: Mi los dal mega powodzenie u kobiet ale nie trafilem z wyborem zawodu. Zaliczylem tyle panienek ile sie przecientemu prgramiscie nawet nie snilo ale z perspektywy czasu wolalbym chyba brzydki wyglad (czyli typowy programista) ale za to kupe kasy.

Wiem tez ze niejeden programista by sie ze mna zamienil chociaz na kilka lat zeby przezyc to co ja moglem przezyc. Ogolnie zawsze pragniemy tego czego nie mamy.
@pieczony_szczur_z_ogniska: no, no - 25 wagin, yebaka fifarafa XDDDDD

byku, tyle to da się na luzie obrócić w dwa miesiące jak wchodzisz na 3 dychy, wyglądasz jakotako i umiesz kłamać. tylko kórwa po co?

fakt, sporo kuców wyglada jak pół dupy zza krzaka - ale nie zmienia to faktu, że jako przedstawiciel wody mineralnej NATA przegrałeś już na starcie i już zawsze bedziesz jadł pieczywo typu odroczony odpiek XDDD

wygranko to
@pieczony_szczur_z_ogniska: no dobra, ale jednak to oni mają na suszi z restauracji JOKOHAMA i na sweterek POLO.

dla mnie walenie konia do walenia średnich p0lek jest słabe (chyba ze waliles jakieś belle hadid, wtedy jeszcze mogę dać pol punktu), ale you do you.

meritum jest takie - poczciwy kuc - damianek - jest po tej samej stronie barykady co ty. im szybciej to skumasz tym lepiej.
@pieczony_szczur_z_ogniska: ale byku, tak szczerze - ty serio uważasz, ze mamy cię głaskać po jajach bo udało ci się zamoczyć kija w dwudziestu kilku średnich dupeczkach?

w czasach kiedy dupy potrafią pokazać pipe przez internet po trzech wiadomościach i wziąć po same kule w ramach pierwszej randki to trochę jakby gratulować ci ze udało ci się wejść na sniezke XD

w sensie, fajnie, spoko - ale nie nazywaj się proszę alpinista
@m-wjeczur: Czlowieku wiekszosc facetow marzy o zaliczeniu takiej ilosci kobiet co ja. I takie sa fakty i temu nie zaprzeczysz. Przecietny facet w ciagu calego zycia zalicy kilka kobiet. Ja zaliczylem ich juz dziesiatki. Wielu marzy zeby sie ze mna zamienic miejscami wiec naprawde ale nie umniejszaj mi tego bo naprawde jest to na swoj sposob osiagniecie. Bo jezeli nie jest to czego mi ludzie niby zazdroszcza?

Rownie dobrze moglbym wysmiac
@pieczony_szczur_z_ogniska: nie, nie mógłbyś.

właśnie o to chodzi - tak jak przegryw nie będzie w stanie walić tuzinów dupeczek, tak ty jesteś po prostu za głupi żeby opanować przysłowiowe if else (co w dobie frejmłorków i rożnego typu abstrakcji ułatwiających wytwarzanie oprogramowania faktycznie jest wyczynem, ale niekoniecznie takim z którego należy być dumnym) i zacząć zarabiać w miarę ludzkie pieniądze XD

swoją droga - fascynuje mnie to jak bardzo wrzucasz pipe
byly w pelni uzasadnione bo gosciu sie nie wywiazal z danej mi obietnicy do tej dyskusji?

A jak tak to spoko, bo wiadomo, że jak ktoś się nie wywiązuje z obietnicy(już pomińmy, że chodziło tu o nudesy wykopowej prostytutki) to życzysz mu gwałtu w końcu tak robi każdy normalny człowiek. A zaś co ma do tego wpisu tamta sprawa? Zwróć uwagę na fragmenty swoich własnych wypowiedzi, które zaznaczyłem i pomyśl czemu wrzuciłem