Wpis z mikrobloga

@xkitu: Mi los dal mega powodzenie u kobiet ale nie trafilem z wyborem zawodu. Zaliczylem tyle panienek ile sie przecientemu prgramiscie nawet nie snilo ale z perspektywy czasu wolalbym chyba brzydki wyglad (czyli typowy programista) ale za to kupe kasy.

Wiem tez ze niejeden programista by sie ze mna zamienil chociaz na kilka lat zeby przezyc to co ja moglem przezyc. Ogolnie zawsze pragniemy tego czego nie mamy.
  • Odpowiedz
@pieczony_szczur_z_ogniska: no dobra, ale jednak to oni mają na suszi z restauracji JOKOHAMA i na sweterek POLO.

dla mnie walenie konia do walenia średnich p0lek jest słabe (chyba ze waliles jakieś belle hadid, wtedy jeszcze mogę dać pol punktu), ale you do you.

meritum jest takie - poczciwy kuc - damianek - jest po tej samej stronie barykady co ty. im szybciej to skumasz tym lepiej.
  • Odpowiedz
@m-wjeczur: Aha czyli liczy sie tylko i wylacznie ruchanie jakiegos top 0.01% a reszta nic nie znaczy?

To w takim razie uzywajac dokladnie tego samego argumentu ktos kto zarabia minimalna i programista sa po tej samej stronie barykady bo Kulczyk, wlasciciel InPostu, Obajtek i inni to sa dopiero bogacze nie xD
  • Odpowiedz
@m-wjeczur: Czlowieku wiekszosc facetow marzy o zaliczeniu takiej ilosci kobiet co ja. I takie sa fakty i temu nie zaprzeczysz. Przecietny facet w ciagu calego zycia zalicy kilka kobiet. Ja zaliczylem ich juz dziesiatki. Wielu marzy zeby sie ze mna zamienic miejscami wiec naprawde ale nie umniejszaj mi tego bo naprawde jest to na swoj sposob osiagniecie. Bo jezeli nie jest to czego mi ludzie niby zazdroszcza?

Rownie dobrze moglbym
  • Odpowiedz
@Tagnk: Co ma tamta juz dawno wyjasniona i zapomniana afera ze zyczylem gwaltu facetowi podszywajacemu sie pod kobiete i te zyczenia byly w pelni uzasadnione bo gosciu sie nie wywiazal z danej mi obietnicy do tej dyskusji?
  • Odpowiedz
@m-wjeczur: No i to jest dokladnie to co mowie. Ja nie zostane nigdy programista bo jestem na to za stary i wybor szkoly sredniej zaprzepascil jakiekolwiek szanse na moj rozwoj a 95% programistow nigdy nie bedzie mialo zaliczonych tyle lasek co ja mialem.
  • Odpowiedz