Aktywne Wpisy
jacek-maner +9
#iran Do wszystkich czekających aż wykipi. Chcecie adrenaliny jedźcie sobie do Energylandi. Jakbyście się czuli jakby ktoś kibicował żeby wykipiało tam gdzie mieszkacie. Tam są przede wszystkim ludzie. Wojna to śmierć, wojna to trauma, wojna to zło w czystej postaci. Tragedie ludzkie rozbite rodziny, kalectwo i bieda na pokolenia. Nasz naród powinien to wiedzieć najlepiej bo do dzisiaj się zbieramy i jesteśmy w tyle po WW2.

stuparevic +1
To kiełki rzodkiewki. Mogę to teraz ściąć i na kanapkę? #ogrodnictwo
źródło: IMG_6600
Pobierz

#programowanie #programista15k #java #python #javascript #it #pracait
źródło: 7z3fym
PobierzWiem tez ze niejeden programista by sie ze mna zamienil chociaz na kilka lat zeby przezyc to co ja moglem przezyc. Ogolnie zawsze pragniemy tego czego nie mamy.
dla mnie walenie konia do walenia średnich p0lek jest słabe (chyba ze waliles jakieś belle hadid, wtedy jeszcze mogę dać pol punktu), ale you do you.
meritum jest takie - poczciwy kuc - damianek - jest po tej samej stronie barykady co ty. im szybciej to skumasz tym lepiej.
To w takim razie uzywajac dokladnie tego samego argumentu ktos kto zarabia minimalna i programista sa po tej samej stronie barykady bo Kulczyk, wlasciciel InPostu, Obajtek i inni to sa dopiero bogacze nie xD
Rownie dobrze moglbym
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
To czy sam ją posiadam czy nie, to już każda osoba musi sobie sama odpowiedzieć.
I akurat pisze to ktoś taki jak ty XD
https://wykop.pl/wpis/70928061/przegrywy-czemu-jestem-sam-zadna-kobieta-mnie-nie-
@zmarnowany_czas:
źródło: 817nkh
Pobierz