Aktywne Wpisy

cytmirka +82
Ale mnie wnerwia to, że w pracy pierwszeństwo wyboru mają dzieciaci…
Pracujemy na zmiany do godz. 18:00, jest nas 4 włącznie z żoną szefa i:
• żona szefa pracuje maks do 16 bo dzieci musi zawozić na treningi, angielskie i inne przedsięwzięcia (no ale ok, w końcu to żona szefa chociaż jest zatrudniona w firmie tak samo jak ja)
• jeden gościu już zapowiedział, że on do 18 może zostawać tylko w
Pracujemy na zmiany do godz. 18:00, jest nas 4 włącznie z żoną szefa i:
• żona szefa pracuje maks do 16 bo dzieci musi zawozić na treningi, angielskie i inne przedsięwzięcia (no ale ok, w końcu to żona szefa chociaż jest zatrudniona w firmie tak samo jak ja)
• jeden gościu już zapowiedział, że on do 18 może zostawać tylko w
fishhero +1025
Różowa ze mną zerwała, ponieważ... oszczałem deskę u jej rodziców... Tak, to jedyny powód... #!$%@?łem się, bo przecież każdemu może się zdarzyć , zresztą wystarczy wyprać pokrowiec i znów można normalnie prasować, ale nie trzeba od razu robić aferę. Wielkie mi #!$%@? państwo #zwiazki #logikarozowychpaskow #zalesie
#nieruchomosci #oszczedzanie #ekonomia #gospodarka #kiedystobylo
Wybrałeś dodatkowo dołek cenowy i porównujesz ceny :) Czekaj może na te spadki i nie spamuj tyle na wykopie, bo to i tak nic nie zmieni (no może za tym, że poczujesz się lepiej, jak podobni do Ciebie poklepią Cię po plecach)
@mickpl: stosunek cen do wynagrodzen byl podobny jak dzis.
@Kutafonix215: Aha. A jaki był stosunek cen do zdolności kredytowej? Za jedną pensję nic nie kupisz. Nawet za 12 XD Ekonomia trudna sprawa, ale wykresy od pośredników faktycznie fajne, takie kolorowe som.
Mówiłeś wtedy że mieszkania są zbyt drogie i należy czekać, to będzie taniej.
dziś to mieszkanie jest warte pół miliona
wartość nominalna w górę 4x a wysokość zarobków może o połowę w górę