Aktywne Wpisy

algus +333
Pozwolę sobie przekleić swój wpis z discorda. Kto nie pracował z babami ten się z cyrku nie śmieje.
Reakcja na informacje że do środy mam przedłużone L4 (będzie to już tydzień jak jestem chory).
#pracbaza #logikarozowychpaskow
Reakcja na informacje że do środy mam przedłużone L4 (będzie to już tydzień jak jestem chory).
#pracbaza #logikarozowychpaskow

kiedys-to-bylo +274
Trudno powiedzieć czy to na poważnie...
#bekazprawakow
#bekazprawakow

#korposwiat #pracait
Gdybys chcial zmusic ludzi do podejmowania tylko racjonalnych decyzji to 75% osob by bylo ubezwlasnowolnionych
Czy on się zirytował tą koszulka, czy tylko ty?
Nie mieli obowiązku ale mu dali tę koszulkę, jaki masz problem?
Alternatywna sytuacja to jest że on przychodzi w ten swój ostatni dzień, jak w każdy inny, i nikt nie robi z tego żadnego halo, w następny dzień nie przychodzi i też dobrze
tak, na pewno przez te 20 lat nic nie dostawał i żył z chwilówek, liczył na hajs za prace a dostał koszulke
Jeśli robił i oddawał wszystko w terminie, to za co mieli mu laurkę robić? Za wykonywanie pracy?
Uwielbiam takich stachanowców, którzy myślą, że jak posiedzą dłużej i oddadzą zadania w zdefiniowanym dla nich terminie- to jest wciąż "tylko 100%" pracy.
Będąc ambitnym w pracy chodzi o to, żebyś był nagradzany za swoją pracę na bieżąco a nie o to że jak będziesz się zwalniał po 20 latach to cię docenia.
@kukold: co to znaczy, że się łapią? Trafiam do firmy, w której chcą robić taką atmosferę "rodzinną" to znaczy, że jestem frajerem co się na to łapie?
Jestem na okresie wypowiedzenia, i właśnie szef mnie dzis ściągnął z urlopu.
Myślisz, że dostane coś na odchodne xD?
Nie, a jak frajer zamiast isć na 3 miesiące l4 bo szef to istny #!$%@?, to siedzę i robię u niego dalej i dalej siedzę na darmowe nadgodziny, bo mi