Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Mateo353 +19
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

@Zgrywajac_twardziela: No tak. Jak terapeuta nie potwierdza, że to autyzm to szukam takiego który to w końcu potwierdzi.
Cyk dziecko dostaje pieczątkę, nie muszę się przejmować nie moja wina.
@Darth_Gohan: bo twoim jedynym argumentem, jest bo siostra dała klapsa i zadziałało.
Olać badania, olać ekspertów dowód anegdotyczny najwyższą formą dyskusji.
Przy okazji jaką masz pewność, że młoda nie bije psa jak nikt nie patrzy, bo jedyne czego się nauczyła to, żeby nie robić tego przy rodzicach?
P-----c od rodziców i problemy z chorobami umysłowymi od rodziców.
Zasugerowałem tylko, że argument "bo on inaczej nie rozumie" może mieć takie samo zastosowanie w przypadku starca.
@Zgrywajac_twardziela: no dobrze. wciaz to co napisalem pokrywa sie z tym czemu w mojej opinii nie masz racji.
@Zgrywajac_twardziela: nie wiem, nie bede zgrywal specjalisty od demencji wiec sie nie wypowiem w tym temacie. natomiast podtrzymuje to
Nie powinno się krzyczec. Należy starać się zachować spokój i nie dać wyprowadzić się z równowagi, a jeśli się to nie uda należy przeprosić, przytulić się, porozmawiac wyjaśnić swoje zachowanie, kiedy sytuacja się uspokoi.
Ja mam dziecko i nie muszę go lać, żeby
źródło: Jak-mowic-Faber-Mazlish-pakiet-8-ksiazek
Pobierz