Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Kiedyś byłem przeciwnikiem zemsty natomiast dzisiaj jako dorosły, który już trochę przeżył wiem, że niektórym może przemówić do głowy tylko skierowanie bezpośrednio na nich działanie.
Słowa nie trafiają w ogóle - tylko doświadczenie.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
@ZielonyRozpustnik:

nie widze nic zlego w okazjonalnym klapsie, zeby przywolac dziecko do porzadku w kryzysowej sytuacji - i tak, zgadzam sie ze jest to bezsilnosc aczkolwiek skuteczna.

Jesteś ponoć ojcem trójki dzieci i twierdzisz, ze w chwilach bezsilności, kiedy rodzic nie może sobie poradzić z trudnym zachowaniem, można użyć klapsow żeby zapanować nad dziecmi.

Nie ma o czym z tobą dyskutować.
  • Odpowiedz
Jesteś ponoć ojcem trójki dzieci

@ciemnienie: nie jestem, znow sobie dodajesz to co chcesz uslyszec

twierdzisz, ze w chwilach bezsilności, kiedy rodzic nie może sobie poradzić z trudnym zachowaniem, można użyć klapsow żeby zapanować nad
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: widać, że kolega bezdzietny. Przykład że starcami kiepski bo mózg starca na małego dziecka to przepaść jeżeli chodzi o zdolności kogniwistyczne oraz odbiór bądźcow. Starego psa nowych sztuczek nie nauczysz. Btw osoby starsze są czasem krępowane na siłę oraz narkotyzowane środkami, tak gdybyś nie wiedział (napewno wiesz ale nie pasuje pod twoje tezę także gdzieś pewnie umknęło ^^)

Jeżeli dla ciebie umiarkowany klaps raz na parę miesięcy kiedy dziecko
  • Odpowiedz