Aktywne Wpisy

Teuvo +75
odpadła mi taka cześć od opiekacza ale działa nadal czyli było niepoczebne
źródło: temp_file2589944012504588732
PobierzMimo że zbliżam się powoli do 40-stki, nigdy nie korzystałem z ebooków. Ale chyba nadszedł czas. Czy ja dobrze rozumiem, że ceny #ebook w porównaniu z #ksiazki są niewiele niższe i do tego nie będę ich miał na własność? Pierwsza lepsza klasyka w cenie 40 zł za ebook to jakaś przypadek czy ja nie rozumiem idei? Jak do tego podejść racjonalnie, żeby poczytać literaturę piękną, a nie ładować

Za to mama opowiada najczęściej dwie historie. Raz jak jej dziadek w złości rozwalił gitarę na głowie, a dwa, kiedy babcia zamykała jej na palcach klapę od pianina kiedy
@mirko_anonim: nie uleczysz tego, kultywując w
Sąsiedzi siory mają córkę do której mówią jak dorosłej. Obecnie młoda ma 7 lat. Tłumaczyli jej np. że ma nie uderzać psa bo go
Później wejdzie ci na głowę i nasra a ty jedyne co bedsiesz mógł/mogła zrobić to to rozsmarować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo dobry, i potrzebny wpis.
Dobrze zrobiłeś, każdy rodzic który bił swojej dzieci, zasługuje by w swoim czasie od nich srogi łomot zebrać gdy dorosną.
https://wykop.pl/wpis/72485463/obserwuj-mirkoanonim-mirki-jak-ktos-twierdzi-ze-bi#256218451