Aktywne Wpisy

WielkiNos +18
Panowie co was powstrzymuje żeby się tak ubierać?
#modameska #pytaniedoniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
#modameska #pytaniedoniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
źródło: temp_file6178717257426182633
Pobierz
Zoriuszka +130
Wydaje mi się iż powoli wychodzimy z ery mediów społecznościowych. Każda kolejna platforma jest obecnie cieniem dawnej siebie, i mimo iż może nawet posiada liczby (które w większości z nich rok rocznie lecą i tak na łeb), tak poziom tam prezentowany dawno już sięgnął dna.
#twitter - 90% contentu to wyzywanie jednych przez drugich. Wszystko oparte jest na kręceniu nienawiści między grupami społecznymi. Promowane przez algorytm posty to albo zwidy alkoholowe
#twitter - 90% contentu to wyzywanie jednych przez drugich. Wszystko oparte jest na kręceniu nienawiści między grupami społecznymi. Promowane przez algorytm posty to albo zwidy alkoholowe

243 - Robinsonada Ultra Kujawsko-Pomorska!
Dojechałam!
Udało się dojechać mimo upału ᕦ(òóˇ)ᕤ
Początek nie był łatwy, tuż przed Nieszawa przedziurawiła mi się dętka, ale dzięki miłemu starszemu panu, (który jechał po trasie Wisła 1200) udało się szybko wymienić na nową ????
Dalej jechałam trochę ze stresem, że w razie czego nie mam już zapasu. Na szczęście nie był potrzebny.
Trasa momentami ciężka, piachy i upał nie pomagały.
Przejechałam bez oficjalnych pitstopow więc nie wiem jak wyglądały, ale pitstop już w Ciechocinku zupełnie bezsensu. Tym bardziej, że po 90 km już nic więcej nie było.
Udało się zahaczyć dwa sklepy więc trochę wody dodatkowej było.
Sama jazda bardzo pozytywna, mimo, że jechałam sama to kilku zawodników wspierało a nawet jechało ze mną chwile czasu co pomogło oderwać myśli od zmęczenia (。◕‿‿◕。)
Wspaniała była to przygoda, powtórka w następnym roku ????
Pozycja generalna 82/231, open kobiet 5/20 - jak na debiut, tym rowerem chyba całkiem nieźle (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#rowerowyrownik #rower
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_1951
PobierzI przestań się tak frustrować, bo ci ciśnienie skoczy o będę musiał jechać z tobą do szpitala.
A wiesz, że po wyścigu można zmienić buty? ¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
ps. a jajecznicę wrzuć pod odpowiedni tag, np. #gotujzwykopem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podstawy podstaw.
Nikt nie oczekuje, że będziesz centrował ośkę w trasie.
BTW. Kiedyś na 100kmtrasie po górach, 3 razy złapałem flaka.
Aczkolwiek sam nierozumiem powodami bycia atencjuszem i chwalenia się z przejechanych/przebytych tras.
Robie coś dla siebie i mam z tego satysfakcję, a nie liczę na atencję wśród znajomych
@gosc567: ale Cię gniecie w środku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@derigen90: nie wstydzą się pokazać swoich zajęć i swojego życia.
Twierdzisz, że Cie to nie obchodzi co kogo obchodzi, ale mimo to
@derigen90: niektórzy na pewno.
Ja czasem zapostuję ile zrobiłem KM, ale to tak po prostu. Nie oczekuję klepania po ramieniu, albo cholera wie czego. Dla mnie rower to zabawa, i wstawianie takich postów to element tej zabawy.
( ͡° ͜ʖ ͡°)