Aktywne Wpisy

potatowitheyes +629
#ksiazki #lost #seriale
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
źródło: temp_file5318363928603714057
Pobierz
orange3443 +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Po tym jak jego kariera zaczela przygasac, jego żona Lana Rybusova wniosła sprawę o rozwód. Ostatecznie polski piłkarz został pozbawiony wiekszosci majątku, a takze praw do kontaktu z dziećmi.
Obecnie, aby zdobyć środki do zycia, oferował swoje usługi klubom trzecioligowym. Pomocną dłoń wyciągnął jego byly klub Pelikan Łowicz, ktory podpisał z zawodnikiem dwuletnią umowę. Wg nieoficjalnych informacji, byly reprezentant ma zarabiać w Łowiczu 8k PLN miesięcznie
#mecz
źródło: 1000016251
Pobierzhttps://www.pap.pl/aktualnosci/maciej-rybus-uczcil-dzien-zwyciestwa-w-rosji-burza-po-zachowaniu-bylego-reprezentanta
źródło: 732011495_1694799014999310_5592505343900470988_n
Pobierz@thorgoth:
Może chociaż ruski sąd go nie za.ebał alimentami.
Pokolenie chłopaków 80-90. ma najbardziej przerąbane. Jeszcze wychowani w duchu "żeń się chłopie, poświęć się rodzinie, bo kariera to jest chwilowe, ale rodzina jest na zawsze", a już jako dorośli trafili na
@revantes: ruskie boty to jeszcze nie ludzie, miszka. Poza tym rybus jasno określił się jako putinofilec
Tak się kończy myślenie, że wywloka ktorą interesuje tylko kasa to materiał na żonę xDDD i jeszcze ruski sąd zakosił mu majątek i dzieci... Żodyn się nie spodziewał. Żodyn!
Raz ze gosciu nie wysylal jakiejs czesci kasy na konto europejskie, dwa, ze ta szmula na poczatku nim gardzila. Ale dowiedziala sie kim on jest i ile zarabia i od razu na to poleciala xD
No mega mozg. Tradycyjnie, najbardziej dzieci szkoda.