Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +21
Wykop ma problem, bo kobieta napisała książkę o ruch**. A dokładniej o B--M. Dziewięć miesięcy pracy pójdzie do kosza, bo jakiś Wykopek napisze "co to za gów". Tak będzie.
A tak serio to dziękuję dla wszystkim co napisali miłe słowo i im się podobało.
Buziaki ;*
A tak serio to dziękuję dla wszystkim co napisali miłe słowo i im się podobało.
Buziaki ;*
źródło: temp_file4576359150847155252
Pobierz
Transparentny +871
Cześć,
zapraszam Was do do udziału w pierwszym w tym roku (i pierwszym na Wykopie w moim wykonaniu) #rozdajo Jalapeno (nie dżalapeno, nie halapenio, nie dżalapino). ( ͡º ͜ʖ͡º)
Do wygrania 1kg papryczek prosto z krzaka.
Gdyby ktoś nie miał szczęścia lub nie wierzył w ślepy los zapraszam
zapraszam Was do do udziału w pierwszym w tym roku (i pierwszym na Wykopie w moim wykonaniu) #rozdajo Jalapeno (nie dżalapeno, nie halapenio, nie dżalapino). ( ͡º ͜ʖ͡º)
Do wygrania 1kg papryczek prosto z krzaka.
Gdyby ktoś nie miał szczęścia lub nie wierzył w ślepy los zapraszam
źródło: temp_file4971784413306252779
Pobierz

243 - Robinsonada Ultra Kujawsko-Pomorska!
Dojechałam!
Udało się dojechać mimo upału ᕦ(òóˇ)ᕤ
Początek nie był łatwy, tuż przed Nieszawa przedziurawiła mi się dętka, ale dzięki miłemu starszemu panu, (który jechał po trasie Wisła 1200) udało się szybko wymienić na nową ????
Dalej jechałam trochę ze stresem, że w razie czego nie mam już zapasu. Na szczęście nie był potrzebny.
Trasa momentami ciężka, piachy i upał nie pomagały.
Przejechałam bez oficjalnych pitstopow więc nie wiem jak wyglądały, ale pitstop już w Ciechocinku zupełnie bezsensu. Tym bardziej, że po 90 km już nic więcej nie było.
Udało się zahaczyć dwa sklepy więc trochę wody dodatkowej było.
Sama jazda bardzo pozytywna, mimo, że jechałam sama to kilku zawodników wspierało a nawet jechało ze mną chwile czasu co pomogło oderwać myśli od zmęczenia (。◕‿‿◕。)
Wspaniała była to przygoda, powtórka w następnym roku ????
Pozycja generalna 82/231, open kobiet 5/20 - jak na debiut, tym rowerem chyba całkiem nieźle (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#rowerowyrownik #rower
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_1951
Pobierzjaki rower?
No i gratki, tym bardziej za dyganie w takich paputkach