Aktywne Wpisy

MonazoPL +176

CalibraTeam +28
Jestem tym słynnym "rodzinnym informatykiem" i przyznam szczerze, że zaczyna mnie to już denerwować. W zasadzie nie ma tygodnia żebym komuś czegoś nie naprawiał, pomagał w dobieraniu podzespołów itd. Czasami jest tak, że przejmuję rolę wsparcia technicznego po skompletowaniu komuś komputera (zakup części, złożenie, konfiguracje/instalacje). Potem przez długie miesiące dostaję telefony/wiadomości z prośbą żebym przyjechał bo się jakiś komunikat wyświetla (ktoś zainstalował sobie jakieś badziewie i nie wie co kliknąć). Coś na

Nie wiem co było powodem ale chyba kogos zabolało że był zwyczajnie za glupi i w przeszłości się nie dostał a wpis zaburzył jego światopogląd.
#moderacja #wpis #wykop #medycyna #lekarski #lekarz #studia
https://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,26846219,afera-podsluchowa-na-gdanskim-uniwersytecie-medycznym-byly.html
Wiem że paywall, ale jak potrzeba to w Googlach będzie z innych zrodel
Poza tym co z tego, że grupa najzdolniejszych uczniów się dostanie na ten wymarzony kierunek lekarski. Skończą i potem będą mieli pod górkę bo te lepsze specjalizacje dostają ci z
W jakim celu o to pytała?
Druga sprawa jak coś znasz ze swojego punktu widzenia i zakładasz
@Tran_Soptor Jakby jeszcze za każdym razem dostawali się najlepsi to bym faktycznie się zgodził z Twoim wpisem. Naprawdę w wielu wypadkach było tak, że dostawali się Ci co mieli się
- wykopek obraża innych
- usuwają mu wpis
-reee moderacja dałny!!!
XD
@srgs: wiadomo każdy chce byc chiurgiem plastycznym zeby zarabiać miliony, na specjalizacje sie zawsze jakąś dostaniesz tylko nie koniecznie na tą co chcesz
Po studiach do jakiego stanu lecisz?
@gracilis: A teraz mysiu skończ te studia i dostań się na specjalizację i ją skończ.
@gracilis: ale ziomek, dostanie sie na medycyne to teraz jest izi jak pootwierali w zielonych gorach i kaliszach. Zobaczymy jak dobrze pojdzie ci wybor specjalizacji jak dostaniesz 3 miejsca na dermatologie w Dolnoslaskim xD
wiedz, ze lekarzy bedzie mega duzo bo w kazdej pipidowie teraz maja medycyne, tylko ilosci miejsc na specjalizacji ci nie podniosa