Aktywne Wpisy

fejka +200
Gdyby ktoś chciałby nakręcić kolejny sezon Chłopaków z baraków to mam dobrą lokalizację w #rzeszow
Wystarczy, że macie 533k i możecie stać się właścicielami jednego z tych apartamentów
#nieruchomosci
Wystarczy, że macie 533k i możecie stać się właścicielami jednego z tych apartamentów
#nieruchomosci
źródło: 480585699_10227465353715769_5646259422572720206_n
Pobierz
pawelososo +20
#niepopularnaopinia, ale ja lubię te Ubi sandboxy. Jak nie mogę mieć jakościowych, liniowych produkcji to 1000x bardziej wolę kolejnego AC czy Far Cry, który będzie miał te kilka godzin wątku głównego z cut scenkami na poziomie, a czasami i nawet nienajgorszą historią niż jakąś gre-usługę, souls like'a dla fanów jedzenia szklanek i chodzenia po rozżarzonym węglu, g---o survivala w early accesie czy indie barachło z obrzydliwą grafiką i osławionymi
źródło: obraz_2025-03-20_145452808
Pobierz

Od 8 lat jesteśmy razem i gdzieś od 3 zmieniła się z anioła w diabła. Powiedziałem jej, że jest spier.toliną, roszczeniową, leniwą, egocentryczna, rozpieszczona przez matkę, że nie ma za grosz wdzięczności za to co ja robię, że tylko leży, ma wszystko podane na tacy, gapi się w te durne Instagramy i inne portale, cały stres jest zawsze na moich barkach, wszystkie poważne decyzje, stresujące sytuację. Oświadczyłem jej, że żałuję, że w ogóle ja kiedykolwiek spotkałem, że jest pieskiem swojej przyjaciółki, jak gwizdnie to przybiega, a mnie ma w doopie, że nie docenia niczego co robię i nic nie wnosi do tego związku i ma mi się już nigdy na oczy nie pokazywać i nie dzwonić.
Teraz jest mi źle, po ośmiu latach wspólnego życia z kimś, wspólnych sytuacji, marzeń i też tych dobrych chwil.
Facet zawsze jest sam, a jeśli chodzi o kobietykobiety to zawsze wychodzi z nich po jakimś czasie roszczeniowa spiertolina. Taka jest prawda. Powiedziałem jej też "wy wszystkie jesteście bezwartościowe i do niczego, lepiej nie być z żadną kobietą. Facet jest tylko wołem roboczym w dzisiejszych czasach.
Ściska mnie w dołku.
#rozowepaski #redpill #blackpill #zwiazki #przegryw #feminizm #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #mgtow #depresja #psychologia #kobiety #randkujzwykopem
Nie. Ja na pewno nie jestem nieskazitelny, ani nikt inny, na tym polega związek, żeby akceptować też wady. Jakbym miał wyeliminować ludzi z życia, którzy mają wady to bym nikogo w
Już na sam widok tych lasek współczesnych to rzygać mi się chce. Ich zachowanie,
W chłopie przez lata się zbierało i wybuchł, bywa. Reakcja emocjonalna.
źródło: z28038159AMP,Chinczycy-ocenzurowali--Fight-Club--w-rezyserii-Da
PobierzNie relatywizuj.
@Ynfluencer Tak, wszystkie kobiet z tych jakichś 3mld na świecie są dokładnie takie same bez względu na kulturę w jakiej się wychowywały i doświadczenia życiowe jakie miały, charakter jaki mają i w ogóle wszystko. Każda jedna taka sama.
Przeczytaj to sobie jeszcze raz, a może się zorientujesz, jakie to jest
@Ynfluencer Skoro już się przebudziłeś co zrobisz z resztą życia?
źródło: brilliant
Pobierz@Ynfluencer: brzmi jakby to była p0lka. Zgadłem?