Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +360
Geodezja - największa pomyłka w moim 30-letnim życiu.
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie

źródło: 0E7868E4-4920-412E-A5C8-57E3C2F152F3
Pobierz
ilem +282

źródło: GpI81jGXQAEdgst
Pobierz
#ubisoftcwel #ubisoft #gry #assassinscreed
źródło: obraz_2025-03-20_145452808
PobierzNiemniej jednak, AC i to, jak wyglądała cala wyboista droga marketingowa mnie odrzuciły... od produktu,
@pawelososo: Japończyków*. Tak, bo to nadludzie (pod względem IQ, urody, pięknego języka, kultury, historii, tego jak funkcjonuje społeczeństwo itd). Zresztą każdemu bym kibicował w walce z globohomo
@pawelososo: Tylko tego ubisoft ci nie da. 95% dialogów jest na poziomie słabego AI. W ostatnich 5 częściach AC pojawiło się może łącznie 10 postaci, które były ciekawe xD
Jest gier naprawdę dużo które wypadają po prostu lepiej i wcale nie wieją powtarzalnością.
xDDD to zgłoś to od odpowiednich służb. Zawołaj mnie gdy Japończycy zniszczą Ubisoft za bezczeszczenie ich historii. Zrób grę, która będzie wielbic Japończyków to osiągniesz sukces.
Są fani pewnych gierek którzy czują się lepsi, ale c--j z nimi, gry to przede wszystkim rozrywka i różne opowieści. Nawet jak story jest słabe, to gra może mieć świetna atmosferę
źródło: artworks-000311575641-69xagq-t500x500
Pobierz@cielak44: Nie twierdzę, że nie ma lepszych gier od ubisoftowych piaskownic. Zaznaczyłem jedynie, że doceniam ich
Ale że japońscy nacjonalisci na wykopie siedzą i na mirko lurkuja to nigdy bym nie uwierzył. P------e czasy!