Wpis z mikrobloga

@davidero69: Bo ją kocham kur...kocham w CH..j, ale nie mogłem już dłużej sobie pozwolić. Ona jest zupełnie inna, niż gdy ja poznałem. Problemy zaczęły się jak głupia przyjaciółka feministka zaczęła jej kłaść do głowy, matka ją rozpieszczała i portale społecznościowe dopełniły dzieła.
  • Odpowiedz
Teraz jest mi źle, po ośmiu latach wspólnego życia z kimś, wspólnych sytuacji, marzeń i też tych dobrych chwil.

@Ynfluencer: Syndrom sztokholmski ( ͡° ͜ʖ ͡°) Możesz tkwić w toksycznym związku, ale i tak będziesz bronić się przed zmianami, bo wspólne chwile, wspomnienia i inne pierdoły. Najgorsze co możesz zrobić w takiej sytuacji to wrócić do niej i próbować znowu. Prędzej czy później znowu w---w weźmie
  • Odpowiedz
@sutyrips: @zgubiles_sie_jelonku Ja mam świadomość tego na poziomie racjonalnym

Ale ból serca jest. Inaczej się mówi obiektywnie o osobie zza monitora. Jakbyście wy to samo napisali o sobie też wydało mi się takie proste.

Tym bardziej, że to przez pierwsze 4-5 lat był anioł i miałem raj na ziemi. Te jepane Instagramy i socjalmedia oraz feministki zryja mózg każdej kobiecie.

Powiedziałem jej, że jest beznadziejnym materiałem na dziewczynę, i
  • Odpowiedz
@Ynfluencer: nie wierze w nagłe przemiany z anioła w diabła.

Poza tym nie przyszło ci do głowy przez te wszystkie lata po prostu z nią porozmawiać, powiedzieć jak się czujesz, czego oczekujesz? Jak dorosły z dorosłym?
  • Odpowiedz
@thorgoth: To był proces. Źle zaczęło się dziać dopiero po 4-5 roku związku, ale jeszcze było ok. Potem było coraz gorzej.

Po prostu zaczęło do mnie docierać, że rolą faceta we współczesnym, cywilizowanym świecie jest tylko tyrać i morda w kubeł, grzecznie, łożyć na wszystkich, brać na siebie wszystkie stresy i problemy, jeszcze być wyśmiewanym i wykpiwanym przez wirazkow alfa jak sobie z czymś nie poradzisz.

No, a rolą kobiet
  • Odpowiedz
@molbidenowyMarian: Nie tylko. Jeszcze przed całym tym piertoleniem rodziny, ludzi "a co ty zrobiłeś", "pogięło cię" i gadanie, że teraz już będę sam, i swatanie mnie z każdą, gdy ja wiem na pewno, że jeśli się rozstaniemy to ja NIE CHCĘ już w ogóle żadnych związków z żadnymi kobietami, bo chce mieć święty spokój. Związki to tylko eksploatacja faceta z kolejnej strony. Dotarło do mnie ostatnio, że seryjnie lepiej być
  • Odpowiedz
@debi5s: Nie, przeprosiła i ona nie chce rozstania, a ja powiedziałem, że chooy mnie to bo i tak się nic nie zmieni.

Poza tym pragnę wam zaznaczyć, że prawie wszystkie związki z mojego otoczenia to facet jest tylko wyrobnikiem od brania na barki wszystkich problemów. Oczywiście każda kobieta obruszy się, że jak to, że one w chooy robią itd., ale taka jest prawda.

Tak skończył mój dziadek, którego nie znałem,
  • Odpowiedz
@Ynfluencer: role społeczne mają to do siebie że są płynne i nie za bardzo warto się nimi przejmować. Swój związek meblujesz ty i partnerka a nie społeczeństwo. Rodzicom i teściom za pomoc w meblowaniu też warto zawczasu podziękować.

Z twojego wpisu wynika jakby ci się totalnie ulało a totalnie ulewa się zwykle ludziom którzy nie potrafią rozmawiać, szczególnie na trudne tematy.

Związki to tylko eksploatacja faceta z kolejnej strony.

Nonsens. Oczywiście są
  • Odpowiedz
@Ynfluencer: facet to takie stworzenie, że laskom które zdradzają i walą na kasę nic nie powie ale wygarnie tej, która z nim najdłużej wytrzymała i dawała z siebie na początku bardzo dużo xD Przez to że facet po karuzeli tzip z borderkami i psycholkami traktował ją jak szmatę a ona się starała dostać jego uznanie i zaufanie to miała dość i się zmieniła, to nagle zaczęło nie pasować samcowi i
  • Odpowiedz
lepiej wydać 250zl np raz w tygodniu za usługę pipa pupa japa i mieć spokój, niż utrzymywać i użerać się

@beliar666: czyli potwierdzasz że faceci w kobietach widzą tylko tzipe. Dlatego musicie pajacować, bo jakby każda była taka naiwna i nie testowała faceta przez związkiem to by było jeszcze więcej samotnych matek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Oczywiście każda kobieta obruszy się, że jak to, że one w chooy robią itd., ale taka jest prawda.

@Ynfluencer:

Każda kobieta się obruszy bo każdy facet twierdzi to samo, że on to robi dużo a jego różowa mało, a biedny nie widzi tego co ona dla niego robi xD
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus potwierdzam, że zmywarka bez gwarancji (czyli P0lka bez prawa do decydowania o własnym ciele) ma do zaoferowania tylko r-------a p---e.
Bo szacunek do siebie straciły 8 lat temu,a od jakiś dwóch lat nie mają praw.
i dobrze...
nie od dziś wiadomo, że kobieta za którą się płaci jest tańsza niż darmowa.
czyżbyś przespał wykłady o ekonomii?
co do testów... to testy dna rozwiązują problem
  • Odpowiedz
@Ynfluencer: Tak to jest jak się trzyma wszystko w sobie i męczy tyle czasu. Po prosto w końcu nie wytrzymałeś. Podobne akcje są jak człowiek trzyma wszyskto w sobie i nagle wpadnie na genialny pomysł, a pójdę się napić alko. Też jest podobny wybuch i pewnie nie jedna osoba tutaj tak miała.
Co teraz? Sam nie wiem. Może przemysli wszystko i się zejdziecie i dogadacie? D-------s jej ostro, ale po
  • Odpowiedz