Wpis z mikrobloga

• 7
@Ynfluencer lepiej wcześniej niż za późno. Ja po 14 latach stwierdziłem, że to już za długo trwało. Lepiej kasę dziwce zostawić i mieć spokój niż użerać się do śmierci.
  • Odpowiedz
@Ynfluencer: miałem podobnie xD przyszedłem pewnego dnia i powiedziałem, że nie możemy być razem bo nasze poglądy się za bardzo różnią. Wyszedłem a ona przez dwa lata się zastanawiała co jest nie tak i co miesiąc próbowała się dodzwonić
  • Odpowiedz
@Ynfluencer możliwe, że czujesz się źle, bo jednak 8 lat to kawał czasu. inna sprawa to sposób załatwienia tematu. wywalenie bluzg to upust emocji, a nie rozwiązanie. powinieneś teraz poprawić na spokojnie, wypunktowujac konkretnie, a nie "ty zawsze/nigdy" itp. Lepiej nawiązywać do konkretnych sytuacji i jej zachowań. Wtedy i ty będziesz się lepiej czuć, bo wygarneisz to, co Ci się nie podoba, a nie tylko, żeby zmieszać ją z błotem.
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: Facet po karuzeli z borderkami i psycholkami, bo przy takim poziomie jaki reprezentują sobą kobiety, a zwłaszcza współczesne kobiety we współczesnych warunkach, które zrobiły z facetów śmieci to znalezienie kobiety, materiału na związek graniczy z cudem, o ile jest w ogóle możliwe (ja już nie wierzę, że jest).

Każda z tych dziewczyn była miła, kochająca i starająca się na początku. Oczywiście żadna psycholka nie powie ci o sobie źle,
  • Odpowiedz