Wpis z mikrobloga

I wtedy ja wchodzę na cały na biało i wyprzedzam takich pedalarzy z separacją kilku cm :) Jeśli zaś jadą jak trzeba, przy poboczu to nie raz dojeżdżam do lewego krawężnika.

@Mr_Wolf: I pewnie potem stoisz pod szkolą podstawową i wyzywasz dzieciaki na pojedynek żeby się jeszcze bardziej dowartościować jaki to ty jesteś silny. TIRy też tak spychasz z drogi czy już brakuje ci odwagi?
  • Odpowiedz
  • 0
op zesrywa się koncertowo i z normalnym rowerzystą nie ma nic wspólnego. To jeden z tych co robi życiówkę na dojazdówce do marketu, ubrany jak k----m w swoje gównociuchy z tour de france

@YebakaLesny:
Weź se kliknij te linki, co są w moim poście i zobacz, że w zeszłym tygodniu przejechałem ponad 450 km, z czego 200 km w niedzielę. Nie wiem, na jakim zadupiu ty mieszkasz, że masz 200
  • Odpowiedz
@Mr_Wolf: Przecież to kompletnie nie ma sensu xD Biorąc pod uwagę minimalny odstęp przy wyprzedzaniu 1 metr i szerokość pasa ruchu 3 metry, to nawet wyprzedzając jednego trzeba zjechać przynajmniej częściowo na lewy pas. Niczym się to nie różni od wyprzedzania dwóch.

A jak już się trafia cymbał wyprzedzający bez odstępu, to nagranie z jego wyczynem trafia na policję.
  • Odpowiedz