Aktywne Wpisy

wredny_bombelek +232
Przestańcie hejtować lekarzy bo wtedy oni sobie wyjadą na przykład do Szwecji gdzie zarobią 1/3 tego co u nas w Polsce I CO WTEDY?
#konowalposting #lekarz #lekarz100k #jdg #firma #b2b
#konowalposting #lekarz #lekarz100k #jdg #firma #b2b
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-08 195358
Pobierz
bArrek +55
Nie chcę już być przeziębiony ileż bym dał żeby obudzić się zdrowym i tak dałem już w c--j ceny leków to j----y dramat

Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
A propos sernika to odkąd tu jestem jadłem go dwa razy. Raz był mega dobry - podobny do Baskijskiego. A o drugim nie będę nawet wspominał. Słodycze na razie ograniczam bo jestem na redukcji. Muszę schudnąć dla Azjatek trochę...
Jutro idę do świątyni świtu. Trzeba coś zwiedzić w przerwie od pracy i chlania.
A w sobotę mam urodziny więc planuje się sponiewierać w jakimś klubie w Bangkoku xD Muszę odinstalować w sobotę mirko żebym znowu głupot tu nie pisał xD
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco albo czarnolistuj.
#podroze
źródło: 1000059937
PobierzSmacznej dyni xd
Staram się uważać nawet po pijaku hah
@lubie-sernik: i pań z Madagaskaru( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
haha (。◕‿‿◕。)
@lubie-sernik: przeciez to Ty im placisz, nie odwrotnie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
znaczy jest spoko ale potrzebuje różnorodności. I jak kupowałem w tych budkach lub food trackach to te dania praktycznie bez warzyw były. A okazało się, że lubie warzywa xD
No i np. pierwszy raz jak jadłem Pad Thaia to był przepyszny. Później zamówiłem dwa razy z innych miejsc i już nie był taki dobry. W każdym razie muszę zrobić małą przerwę od kuchni
Szparagi na surowo są też dobre.
To nic dziwnego, że przerwa potrzebna. Ale jak wrócisz znowu do testowania ich specjałów to zapodaj na tag
Tutaj byliśmy w knajpie to normalnie już były warzywa:
źródło: 1000058253
PobierzPóźniej planuje polecieć do Wietnamu i starać się o wizę DTV do Tajlandii.