Aktywne Wpisy

vulcanitu +6
Jakich urazów nabawiliście się za gówniaka? Ja sobie raz napierdzielałem kamieniami w rozbite butelki, no i jeden fragment rozciął mi oko ( ͡° ͜ʖ ͡°) innym razem jak był chyba remont parkingu pod blokiem to taszczyliśmy te sześciokątne bloki, no i jeden spadł mi na nogę, i paznokieć do usunięcia, bolało

Wrrronika +39
KISNĘ ZE ŚMIECHU
PRZERWA REKLAMOWA NA FACEBOOKU?
XDDDDDDDDDD
Co drugi post to reklama, a oni jeszcze przerwę reklamową umieszczają?
Facebook
PRZERWA REKLAMOWA NA FACEBOOKU?
XDDDDDDDDDD
Co drugi post to reklama, a oni jeszcze przerwę reklamową umieszczają?
źródło: 1000039945
Pobierz

Relacja z zawodów Wanoga Gravel 600km już na kanale, zapraszam do oglądania.
https://youtu.be/3CqVMxSnLbY
Kolejny start 17 czerwca na zawodach Mazowiecki Gravel. Wczoraj kapitulowałem i napisałem do organizatora czy można jeszcze zmienić dystans z długiego(~500km) na krótki(~250). Zmiana przebiegła pomyślnie, ale nie wiem czy się cieszyć, niesmak pozostał.
Jazdy longiem 500-600km mocno obciążają mój organizm i zmiana dystansu pozwoli lepiej się przygotować/zregenerować do Wisły1200 pierwszego lipca.
#rowerowyrownik #rower #gravel #kolarstwo #gravelove #ultra
Skrypt | Statystyki
Komentarz usunięty przez autora
możesz w skrócie napisać jak przygotować się na takie wyprawy ? takie od 200 do 400 km. wiadomo że trzeba jeździć. ja często robię trasy po około 50- 80 km. na więcej nie mam czasu, ale planuje w lipcu zrobić około 200. jako że jeżdżę już z 10 lat to powinienem dać radę. wiadomo sprzęt to osobna sprawa, ale bardziej kondycyjnie. wydaje mi się że
100 km - o luzik, mogę tak jechać cały dzień
120 km - no fajnie fajnie, super się jedzie, jaki problem?
140 km - coś zaczyna być ciężko
160 km - o matko, o bosze
@Starozytny_Chrabaszcz_Szablozebny: co miałeś na myśli, robili problemy, czy zażądali dodatkowej kasy jak w przypadku przepisania pakietu na inną osobę?
No trzeba jeździć, mieć sprawdzony sprzęt, ciuchy itp. Koniecznie jeść podczas jazdy. Nie czekać aż będziesz głodny.
No i jechać swoim tempem, nie próbować gonić mocniejszych zawodników.
Nie robili żadnych problemów, żadnych dodatkowych opłat.
Niesmak pozostał, że zmieniam dystans z dłuższego na krótszy xd
Podium na ultra u Ciebie to tylko kwestia czasu :D
@Mauupa miło mi :)
Podium było trzy tygodnie temu na Ultra Race Roztocze, ale tam startowało tylko