Aktywne Wpisy

ojciec zmarł nad ranem. jak wychodziłem rano do pracy, mama mnie zawołała i mówi, że nie reaguje. zaczęliśmy próby reanimacji, ale już było po ptakach. przyjechała karetka, zostawili wydruk z ekg z prostą kreską i tyle mi po ojcu zostało. 3 tygodnie był w umieralni (tj. w szpitalu wojewódzkim), przyjechał do domu i umarł tej samej nocy. już myśleliśmy, że mu się unormuje to serce, założą mu rozrusznik i se będzie biedował
Dequstator +138
Komu kopytek, bo trochę Nas poniosło z Babcią, śmiechu warte
#gotujzwykopem #gotowanie #jedzzwykopem #jedzenie #swieta
#gotujzwykopem #gotowanie #jedzzwykopem #jedzenie #swieta
źródło: 20251031_165903
Pobierz

Obecnie zarabiam 17k na rękę i przy obecnych cenach czuję się jak biedak a na ulicy same nowe MBW, mercedesy i Lexusy. Skąd ludzie mają tyle hajsu?
#zarobki #programista15k #pracait #programowanie #pracbaza #zalesie
@ymkzz: pokaż taką ofertę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ymkzz: chyba u twojej starej w firmie XDDD
Komentarz usunięty przez autora
Nie martw sie, tak samo jest na Białorusi,Ukrainie i w Rosji. Brak klasy średniej, bogaci i biedni tak musi być w krajach komuszych.
W mojej pierwszej pracy zarabiałem 6 zł/h i marzyłem o własnym mieszkaniu i przez szybę oglądałem auta w salonie.
Teraz zarabiając znaczenie więcej marzę o malutkim domku gdzieś w Istrii albo toskani.
Ze wzrostem pensji rosną też możliwości i jak wydawałem kilka złotych na dietę czokoszokową, tak teraz lubię o--------ć buffalę z letnią truflą i koniec końców
@Viado: Najem ;) Sprawdź sobie na przykład ofertę Arvala, Masterlease czy Alphabetu. Zastaw się, a postaw się...