Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +208
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Al-3_x +41
Koleś z pewnością udowodnił, że Polacy to jakoś specjalnie wyrafinowanych gustów jedzeniowych nie mają. Wystarczy nagrywać content o jedzeniu kebabów, czasami jeszcze zapiekanek albo próbowaniu różnych odmian pizzy plus ocena schabowych i Polak jest zadowolony. Mam jednak wrażenie, że wcześniej treść którą tworzył była bardziej różnorodna. Było odwiedzanie restauracji różnych celebrytów, testowanie jagodzianek, testowanie jedzenia posłów i premiera. Teraz tego prawie nie ma.
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
źródło: ygygyg
Pobierz

#randkujzwykopem #logikaniebieskichpaskow #podrywajzwykopem #truestory #milosc #zwiazki
źródło: temp_file.png3292409649609258542
Pobierz@bajcik: Nie wiem czemu miałbyś mnie wyręczać. Nie stawiałem tezy o sposobach zawierania związków, więc nie wiem czemu to na mnie spoczywałby moralny obowiązek przedstawiania danych. Onus probandi.
No dobra przedstawiłeś jakieś dane. W sumie to kontynuacja badań Rosenfelda z poprzedniego linku.
Ale to że zawieranie znajomości przez internet jest najczęstszą formą dobierania się par, nie jest tożsame z twierdzeniem: "obecnie większość ludzi
@LifeReboot: Nie wiedziałem, że popularne imiona wśród grażyn to Anika, Nicole, Aleksandra, Marina.Chyba, ze dla Ciebie podstarzałe grażyny to kobiety w wieku 35-40 lat xD Sami stawiacie sobie ściany przez swoje s----------e w głowie, a potem lament. Wystarczy poczytać co tutaj wypisują ludzie, którzy później twierdzą, że nie mogą zaruchać.
(づ•﹏•)づ
Jedyny haczyk polega na tym że to było właśnie 30 lat temu, wujek był młodym zaradnym elektrykiem z prawem jazdy i VW Golfem, do tego nie doił gorzały W ilościach
Aktualnie w promieniu 10km jest 0 dyskotek, młodzież jeśli jedzie gdzieś imprezowac to raczej do duzych miast. Pozostałe zwiazki jakie się stworzyły to praktycznie większość w szkole lub przez znajomych. No i jakaś część(głównie dziewczyny) to poznanie się na
@WielkiNos: Cieszę się, że dostrzegłaś to w jak bardzo problematycznej sytuacji są osoby, dla których nawet zwykłe wyjście z domu jest wręcz niemożliwe, nie mówiąc już o swobodzie interakcji na żywo ani o ewentualnych wadach fizycznych nawiązanie takowej blokujących.
Mam również nadzieję, że twoja troska znajdzie odzwierciedlenie w udzielonej im pomocy (no przynajmniej tak mogę wywnioskować z tego dopisku "xd", który jak się
a najlepsze że wy nadal samotni xD