Aktywne Wpisy

sha128 +4
dlaczego przesiedliście się z linuxa/windowsa na macos?
pytanie szczególnie do osób technicznych. Coraz częściej marzę o tym żeby komputer mi po prostu działał. Często chciałbym po prostu móc pracować na laptopie - a nie doprowadzać tego laptopa do stanu żeby nadawał się do pracy. O macbookach słyszałem tylko 2 rzeczy - że na nich wszystko działa i są drogie.
nie chodzi mi o takie błache powody dlaczego przeszliście na macos jak: jestem fanboyem, cała
pytanie szczególnie do osób technicznych. Coraz częściej marzę o tym żeby komputer mi po prostu działał. Często chciałbym po prostu móc pracować na laptopie - a nie doprowadzać tego laptopa do stanu żeby nadawał się do pracy. O macbookach słyszałem tylko 2 rzeczy - że na nich wszystko działa i są drogie.
nie chodzi mi o takie błache powody dlaczego przeszliście na macos jak: jestem fanboyem, cała
źródło: hq720
Pobierz
Da Grasso p------o.
źródło: 1000697960
Pobierz

Czy spodziewacie się tego, że narzędzia #ai, takie jak #midjourney czy #chatgpt w przeciągu kilku lat faktycznie odmienią oblicze świata i rynku pracy? Czy dojdzie do tego, że early adopterzy - osoby, które będą w stanie najwcześniej wpaść na pomysły kreatywnego wykorzystania tych narzędzi - będą mogły dużo zarobić i zdominować poszczególne sektory?
Czy polecicie jakieś dobre źródła informacji i #kursy lub #tutoriale dotyczące tego, jak w wyczerpujący sposób korzystać z tej grupy narzędzi, nadążyć nad tempem rozwoju, i dobrze na tym zarabiać?
#pytanie #praca #pracbaza #si #sztucznainteligencja #informatyka #it #openai
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
źródło: video-rube-goldberg-book-superJumbo
Pobierz