Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +21
#przegryw #tinder #badoo #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #samotnosc #instagram #pieklomezczyzn #p0lka
Was też wQrwia, jak ktoś się Was pyta, dlaczego jesteście sami? Jak #!$%@? odpowiedzieć na takie pytanie? Najczęściej zbywam taką osobę. Dla mnie takie pytanie zakrawa na naigrywanie się ze mnie i jest cyniczne, bo zakłada, że faktycznie mógłbym z kimś być. Ale ludzie są wredni. A najbardziej nie lubię, gdy się o to mnie pyta jakaś kobieta, którą można by
Was też wQrwia, jak ktoś się Was pyta, dlaczego jesteście sami? Jak #!$%@? odpowiedzieć na takie pytanie? Najczęściej zbywam taką osobę. Dla mnie takie pytanie zakrawa na naigrywanie się ze mnie i jest cyniczne, bo zakłada, że faktycznie mógłbym z kimś być. Ale ludzie są wredni. A najbardziej nie lubię, gdy się o to mnie pyta jakaś kobieta, którą można by
Bibanator +8
Mirki pijcie ze mną kompot. Właśnie 7 dni przed moimi 32 urodzinami urodził mi się syn (。◕‿‿◕。) cieszę się jak wariat nie wiedzieć czemu. Przed tygodniem przyjmowałem to jakoś w miarę na chłodno.
#dzieci #urodziny #antynatalizm #porod #tatacontent #wychowajjakswoje
#dzieci #urodziny #antynatalizm #porod #tatacontent #wychowajjakswoje
tak, ale mam jedną uwagę odnośnie trybu. Taki wpis w akta powinien być dopiero po procesie i udowodnieniu, że oskarżenie było fałszywe. Bo oddalenie oskarżenia o gwałt w przypadku braku wystarczających dowodów nie powoduje z automatu, że oskarżenie było fałszywe.
@Kapitalista777:
Ciekawostka: nie każdy zwolennik X, chce się poddać X.
Czy wszyscy zwolennicy szerokiego dostępu do żłobków chcą mieć dzieci? No tak średnio xD
Tak może myśleć tylko ktoś kto nie nadaje się do życia w społeczeństwie większym niż 5 osób.
No ale takich rzeczy zafiksowany wyklopek może nie wiedzieć
Myślę, że gdyby ktoś napisał, że należy zabijać gejów, byłbyś tego samego zdania.
@Kapitalista777: Zabijanie dzieci? To ktoś proponuje eutanazję dziecka po urodzeniu? Nie słyszałem o takich propozycjach, możesz rozwinąć? Z chęcia się dowiem która partia oferuje zabijanie dzieci po urodzeniu
Służę pomocą przy dalszym poznawaniu przez ciebie Świata.
@Kapitalista777: jakie dziecko? Możesz tego nie wiedzieć, ale zapłodniona komórka nie jest jakimś magicznym dzieckiem, szczególnie do momentu rozwoju mózgu
A ten zbitek komórek poniżej uważasz za pełnoprawnego obywatela, który ma prawa i obowiązki?
Ciekawe czy płaci już podatki
Aborcja w początkowych tygodniach ciąży jest takim samym zabójstwem jak pozbycie się guza czy tasiemca.
Ba, taki tasiemiec to jest zdecydowanie zaawansowaną i rozwiniętą rozwiniętą formą życia niż półtoratygodniowy zlepek komórek.
Nie chcesz aborcji to sobie jej nie rób xD
@niochland: Dopiero co pisałeś, że dziecko w łonie matki można zabić, bo nie jest pełnoprawnym obywatelem.
@niochland: Człowiek w łonie matki ma
@Kapitalista777: Przestań kłamać obrzydliwy manipulancie, zadałem tobie pytanie czy postać na obrazku uważasz za pełnoprawnego obywatela, którego państwo powinno chronić.
Trzeba było napisać na początku, że jesteś ślepy, albo masz orzeczenie o niepełnosprawności. Wtedy zmieniłbym narrację i dał przykład z książek dla dzieci, może to by ci pomogło
Ty uważasz, że nie należy i można je zabić. Nigdzie nie ma manipulacji.
I uważasz, że życie chomika należy chronić tak samo, jak ludzkie?