Wpis z mikrobloga

Czemu większość facetów jest tak tępa?!
Stary 50+ letni cap z wyglądem 2/10 celuję do jakiejś młodej julki 7+/10 i jeszcze płaszczy się jak błazen? Co on sobie w tej ograniczonej łepetynie myśli? Że ona mając dziennie 40-60 wiadomości, 1000-2000 matchów na "tak" od dużo lepszych/młodszych partii nagle zechce się spotkać ze starym pierdzielem? Gdzie tu logika?

Tacy ludzie są trybikami do pompowania EGO innym osobą, które i tak patrzą na nie z góry. Obserwując sytuacje widzę, że to bardzo powszechna sytuacja, ludzie po prostu nie rozumieją jakie są realia... I żeby nie było u bab jest podobny proceder, 30, 40+ letnie pruchna, często z bąbelkami uderzają do jakiś przystojniaków 20+ letnich.

#tinder #zwiazki #stulejacontent #bekazpodludzi #redpill #blackpill
Propagidator - Czemu większość facetów jest tak tępa?!
Stary 50+ letni cap z wyglądem...

źródło: devsww

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Propagidator: Typ żenujący, ale biorąc pod uwagę że laski robią często coś mało racjonalnego (pod wpływem, emocji, alkoholu, siana, narkotyków, hormonów czy c--j wie czego) oraz biorąc pod uwagę, że są małolaty, które lubią pruć się ze starymi typami (są otwarte, a może jebnięte, a może brakuje im ojca czy bolca czy też nie wiem czego, ale takich lasek jest naprawdę dużo, naprawdę) to ten typ z takimi tekstami ma
  • Odpowiedz
  • 3
s----a na starość z jajec do mózgu się wlewa.

@saviour: Nic bardziej mylnego, młodzi stulejarze nie są lepsi, a to ich jest najwięcej na takich portalach.

za ich czasów takimi tekstami wyrywało się Hanki spod remizy i to serio działało. Teraz mając dostęp do mediów nie ogarniają, że czasy się zmieniły i polki stały się
  • Odpowiedz
  • 0
@Propagidator
Wiem jak wyglądają realia, po prostu śmiecham z twojej frustracji, bo sobie jakiś Janusz wypisuje do Julek na FB xD. Tak jakbyś mógł coś z tym zrobić i wytłumaczyć to ludziom urodzonym przed era internetu. Pozostaje tylko jałowy ból d--y na wykop peel.
  • Odpowiedz
  • 0
@Flypho: Ty kompletnie nie rozumiesz jaki był cel założenia posta... Oczywiście nie ukrywam, że irytują mnie spermiarze, bo psują cały rynek matrymonialny, ale wrzucając to tutaj byłem po prostu ciekaw, czy wykopki zaczną go bronić i ogólnie jaka będzie retoryka odpowiedzi. I nie rozumiesz co to jest frustracja, bo jak reakcja zażenowania może prowadzić do frustracji? Jeżeli już irytacji.
  • Odpowiedz
  • 0
@Propagidator
Bronić? Przed czym? Facet nie robi nic nielegalnego. Nawet jeśli jest to szkodliwe, to jak chciałbyś go za to ukarać? Wpisać simpienie do kodeksu karnego? xD
  • Odpowiedz
@BlackpillNaCalego: @T0pi5 @Flypho @Pharos @Psylon @Arrival @slabart12 @mbasasello @DonCarlo31993 @xGreatx @nocnica @melon_musk @heartheroar @ZenonBis @MWittmann @Ninx @leeaxe @ikimrdbeietocytynal @Marty_Mcfly87 @MirekStarowykopowy @Goronco @interpenetrate @ravau @tekserew @saviour

Ziomki, wy w ogóle wiecie z jakim kiepem próbujecie rozmawiać? To jest skretyniały farmazon, może kilka cytatów objaśni temat xD https://files.fm/u/ns4tgcdfs
  • Odpowiedz
@Flypho: I on nie jest tiktokowym szczylem! Cytując autora "to przewyższa jakieś 98% zasranych tiktoków." xD No shit xD On jest arystokrackim (pisownia oryginalna) pół-bogiem z 128 IQ, od dziecka interesującym się psychologią/socjologią czym zjada jakiś śmiesznych profesorków-teoretyków, a ty jesteś gupi i w ogóle to multikonto i monkey 80IQ. Witamy w uniwersum Propagidatora.
  • Odpowiedz
  • 0
@Flypho: "tiktokowym szczylem" Powiedział jakiś randomowy wykopek, którego dupka zabolała, bo gnoje i gardzę spermiarzami. Pewnie dużo od tego januszeqa się nie różnimy, stąd ta frustracja XD
  • Odpowiedz
  • 0
@ujumuju: Schlebiasz mi giermku, że poświecasz mi tyle czasu, szukanie wszystkich moich wątków, zbieranie ludzi do cytowania (z nadzieją, że znajdziesz sobie jakiegoś wykopkowego heheczka), pisanie swojego wysrywu, który i tak 98% wykopków ma głęboko w dupie, bo ty przecież nie rozumiesz w tej ograniczonej mózgownicy, że ludzi mało co interesuje i nawet jeżeli ktoś zaplusował twój wysryw to pewnie go nawet do końca nie przeczytał, a jeżeli nawet to
  • Odpowiedz
  • 1
@Propagidator
xD idź se nagraj tiktoczka. Taki przekaz to akurat twój poziom intelektualny. Twoja seksualna frustracja nie jest wspólna dla wszystkich mężczyzn, więc nie projektuj na mnie swoich problemów, bo to ci nie pomoże.
  • Odpowiedz
@Propagidator: no ile czasu? To tylko tobie się wydaje, że to zajmuje jakieś sto lat, bo to ty jesteś matołem, który nie potrafi w ogóle korzystać z Internetu xD Ani coś znaleźć, ani oznaczyć poprawnie na tiktoku dla dzieciaków praw autorskich etc. Ludzi oznaczyłem, żeby nie tracili czasu i nie próbowali cię traktować poważnie, bo jesteś zwykłym błaznem z przerostem ego, niewartym splunięcia. Niech każdy wie, z czym ma do
  • Odpowiedz