Aktywne Wpisy

WujaTHC +30
źródło: GtgF7dWasAA0Ng8
Pobierz
_mnemonick_ +1
Mi się naprawdę wydaje, że to może być młoda dziewczyna i jeszcze dziewica, dlatego tak się chętnie chce całować. Bo gdyby to była jakaś dziewczyna, która ma trochę doświadczenia, to poszłaby z nim do kibla.
#ajemge1
#ajemge1

Stary 50+ letni cap z wyglądem 2/10 celuję do jakiejś młodej julki 7+/10 i jeszcze płaszczy się jak błazen? Co on sobie w tej ograniczonej łepetynie myśli? Że ona mając dziennie 40-60 wiadomości, 1000-2000 matchów na "tak" od dużo lepszych/młodszych partii nagle zechce się spotkać ze starym pierdzielem? Gdzie tu logika?
Tacy ludzie są trybikami do pompowania EGO innym osobą, które i tak patrzą na nie z góry. Obserwując sytuacje widzę, że to bardzo powszechna sytuacja, ludzie po prostu nie rozumieją jakie są realia... I żeby nie było u bab jest podobny proceder, 30, 40+ letnie pruchna, często z bąbelkami uderzają do jakiś przystojniaków 20+ letnich.
#tinder #zwiazki #stulejacontent #bekazpodludzi #redpill #blackpill
źródło: devsww
PobierzOsoby - - > komu / czemu? (celownik) - osobom
A nie kurła z kim / z czym? (narzędnik) - osobą
@xGreatx: Nie zagaduję. Chciałem tylko sprawdzić czy będą jakieś matche.
@saviour: Nic bardziej mylnego, młodzi stulejarze nie są lepsi, a to ich jest najwięcej na takich portalach.
Wiem jak wyglądają realia, po prostu śmiecham z twojej frustracji, bo sobie jakiś Janusz wypisuje do Julek na FB xD. Tak jakbyś mógł coś z tym zrobić i wytłumaczyć to ludziom urodzonym przed era internetu. Pozostaje tylko jałowy ból d--y na wykop peel.
Bronić? Przed czym? Facet nie robi nic nielegalnego. Nawet jeśli jest to szkodliwe, to jak chciałbyś go za to ukarać? Wpisać simpienie do kodeksu karnego? xD
2.bys sie zdziwil ilu starych dziadow ma mlodsze nienajgorsze d--y i to nie kwestia hajsu
Ziomki, wy w ogóle wiecie z jakim kiepem próbujecie rozmawiać? To jest skretyniały farmazon, może kilka cytatów objaśni temat xD https://files.fm/u/ns4tgcdfs
Ja p------e xD. Jakbym wiedział, że rozmawiam z jakimś tiktokowym szczylem, to bym sobie niepotrzebnie klawiatury nie niszczył.
xD idź se nagraj tiktoczka. Taki przekaz to akurat twój poziom intelektualny. Twoja seksualna frustracja nie jest wspólna dla wszystkich mężczyzn, więc nie projektuj na mnie swoich problemów, bo to ci nie pomoże.