Wpis z mikrobloga

• 0
@Mlodazs
Przyszla baba i jedyne co wymyśliła to wyzywanie chlopow od inceli xD. A co wg ciebie robią chłopy, którzy ruchają? Analizują wysrywy jakichś wąsatych Januszy na fb całymi dniami? Tak sobie wyobrażasz hobby "wygrywow"? I bynajmniej nie używam tego terminu żeby kogokolwiek obrazić, bo przegrywy są w większości spoko, ale kolejny p--------y Oskarek próbujący się dowartościować na garbach ludzi którzy mieli po prostu pecha urodzić się w złej rodzinie i
  • Odpowiedz
@Mlodazs: nie wiem za co ma mnie ściskać, że nie wyglądam, jak ten amebiarski suchoklates? Całe szczęście! Oczywiście nie krytykowałbym niczyjego wyglądu, gdyby nie fakt, że osoba której bronisz absolutnie sama nie ma przed tym żadnych oporów. Załączam link. Dopisz do tego ten pokaz publicznej masturbacji w postaci opisu samego siebie:
"Pół-bog, przystojniaczek 8+/10, inteligentny wyraz twarzy, książęce rysy, wyrzeżbiona żuchwa, aryjskie ostre rysy, reasumując optymalna aparycja i mógłbym się
ujumuju - @Mlodazs: nie wiem za co ma mnie ściskać, że nie wyglądam, jak ten amebiars...

źródło: jak idiota do kamery macham, BUM CATALEYA

Pobierz
  • Odpowiedz
@Flypho: Baby to sobie szukaj tam u siebie w domu. Wgl wtf? co za wiesniacki i szowinistyczny ton. Nie wiem co on tam robi ale bardzo dobrze ze cisnie beke z takich oblesnych dziadkow sama niejednokrotnie mialam z takimi stycznosc. Moze jakby wiecej osob dalo im do zrozumienia ze to co robia jest zenujace to by sie ogarneli. Tacy sa czesto najgorsi kiedys pisal do mnie podobny dziad po 40
  • Odpowiedz
@Mlodazs:

zachowujesz sie jak jakis ostatni incel ktory obrabia kolege za plecami bo mu zazdrosci.

Czego miałbym zazdrościć? Idiotyzmu, kompleksów, przerostu ego, życia w zakłamaniu, tych żałosnych filmików które produkuje? xD Japa Brada Pitta to też nie jest, sylwetka suchoklatesa... Wujka z wall street? To jest chwast, nikt.

Wolasz kilkanascie osob i co myslisz ze jakies
  • Odpowiedz