Wpis z mikrobloga

• 11
a czego się spodziewasz po takim ułomku, przecież szympansy mają więcej IQ niż takie janusze

@BlackpillNaCalego: Tylko, że ten janusz jest łezką w morzu, takich jak on są setki. Np. goście z twarzą 3/10 mierzą do 5/10 nie rozumiejąc praw rynku, hipergamii i że większość potraktuję go jak płaszczącego się śmiecia, który posłuży ewentualnie do podbicia EGO, czy wypromowania profilu. Na portalach społecznościowych jest jakieś 85% facetów, którzy jeszcze wykupują
Propagidator - >a czego się spodziewasz po takim ułomku, przecież szympansy mają więc...

źródło: obraz_2023-04-01_054638475

Pobierz
  • Odpowiedz
50+ letni cap z wyglądem 2/10 celuję do jakiejś młodej julki 7+/10 i jeszcze płaszczy się jak błazen?

@Propagidator: tu chyba chodzi o to że mają o sobie świetne wyobrażenie

Wiesz co
Ja myślę że nie wiem czy to w sumie nie nazwać że to
  • Odpowiedz
@Propagidator: Sam na Tinder przesuwam młodsze i ładniejsze. Mimo 37 lvl-u wpadają pary z 20-latkami. Jednak takie komentarze są same w sobie... wyjątkowe. No i takich mężczyzn jest całe mnóstwo. Większość komentarzy na portalach randkowych jest taka.

Ludzie nie mają samokrytyki niezależnie od płci. Kobieta z mojej rodziny uwierzyła, że zakochał się w niej bogaty przystojniak. Wysłała scamerowi 100k.

Świata nie zmienisz. Może to podobny mechanizm jak z jazda autem.
  • Odpowiedz
@Propagidator: podstawowy błąd w tej kwestii, że w ogóle zaczynasz zastanawiać się nad logiką takiego osobnika, podczas gdy takie coś w ogóle tutaj nie występuje. Nie można rozpatrywać tego w kontekstach inteligencji oraz przemyślanych decyzji
  • Odpowiedz
@Propagidator:

Stary 50+ letni cap z wyglądem 2/10 celuję do jakiejś młodej julki 7+/10 i jeszcze płaszczy się jak błazen?

to jest pół biedy ,gorzej kiedy mu odmówisz, to potrafią wyzwać od najgorszych,że jak to nie chcesz( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Propagidator taki typ ok. 50 może zaproponować 2-3k za spotkanie. Czasem julkom o to chodzi. Zasugerował w komentarzu, że chodzi o pieniądze. Jak ma kasę, to pewnie więcej dyma rocznie, niż niejeden oskarek z liceum.
  • Odpowiedz
@tekserew: ale co mają czasy do tego, że 20-latka nie poleci na 50-latka? Dawno, dawno temu taki związek mógłby się zdarzyć jeszcze w przypadku, gdyby to rodzina zaaranżowałaby takie małżeństwo dla profitów finansowych, albo gdyby ona była młodą wdową z trójką dzieci i bez dachu nad głową - ale nawet wtedy kwestia "lecenia" była wykluczona. I nie ma to nic wspólnego z wybrednością kobiet.
  • Odpowiedz
Sam na Tinder przesuwam młodsze i ładniejsze. Mimo 37 lvl-u wpadają pary z 20-latkami.

@Pharos: A rozmowa się klei czy wpada para i nawet nie gadacie?
  • Odpowiedz