Aktywne Wpisy
pavlucco +587
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz
Rainmaker97 +853
Amerykanizacja rynku pracy jest coraz bardziej zuchwała. Te gnoje z branży kurierskiej wprost już sugerują, że g---o płacą swoim pracownikom, więc aby ci zbytnio nie protestowali to całą odpowiedzialność zrzucają na klienta, a kuriera stawiają w roli żebraka liczącego na jałmużnę w postaci napiwku.
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
źródło: IMG_5963
Pobierz

Ludzie odwalają robotę za kasjerów bo korporacje szukają oszczędności, a motłoch się jeszcze z tego cieszy.
I taka jest prawda, nawet nie próbujcie z tym dyskutować.
Twoje założenie, że jestem za sortowaniem w domach, a nie j---e w nieekologiczne praktyki firm jest absurdalne. Sporo złej woli trzeba, żeby coś takiego zakładać.
Ja tam sobie chwalę. W normalnej kasie masz roboty razy dwa:
Wywal towar na tasme -> poczekaj -> przewal towar do torby
W samoobsługowej towar leci od razu do torby. No i jest szybciej.
źródło: comment_16703136275edb2rwPiNEuPsQ0ATAADz.jpg
PobierzWrzucam dowód na to, że wywóz śmieci niesortowanych dla firmy jest tańszy niż wywóz śmieci sortowanych dla Kowalskiego a Ty sobie robisz kurtyzanę z logiki.
Na osiedlu stoją takie same kubły 1100L.
U mnie na przykład 1 na papier, 1 na plastik, 3 na zmieszane. Odbiór raz w tygodniu
Udowodniłeś, że wywóz śmieci jest tańszy dla firm niż dla Kowalskiego, a nie, że śmieci segregowane są tańsze od niesegregowanych. Takie nawiązanie jeśli chodzi o logikę.
źródło: comment_16703139435Ai0JYyvLwz8NWaGSTpC48.jpg
PobierzNieźle!
Nie wiem skąd te dane tutaj:
@Deykun: moja wina. mogłem dopisać na świecie.
Stany mają 5%, które faktycznie jest użyte ponownie.
a takie coś mam dla świata
"After taking into account losses during recycling, only 9% of plastic waste was ultimately recycled, while 19% was incinerated and almost 50% went to sanitary landfills,"