Wpis z mikrobloga

@carumus1: Zazdro. Sam bym sobie sprawił, ale obawiam się problemów z gwarancją, brakuje mi kompromisy z ekranem tzn 1080p z 120 hz, po za tym od prawie roku mam już inny telefon, a modelu 6 nie kupiłem, bo nie wiedziałem, że da się go w Polsce kupić za rozsądną cenę.
  • Odpowiedz
pytam bo sie nie znam, mam telefon 120hz z androiden. To cos daje? Bo jak włączam to mo doi baterie szybciej a roznicy za bardzo nie widzę woec uzywam na 60

@carumus1: fajny telefonik, jak szukalem pol roku temu, to nie moglem znalezc nic mniejszego niz 6.4" a ten pixel:

6.3" fast and responsive display10

• Odpowiedz
@carumus1: przesiadłem się z 2 na 6 i jedno co jest zauważalne to postępujący spadek jakości kolejnych releasów androida. Jak tam dalej pójdzie to kończę przygodę z Pixelami
  • Odpowiedz
@carumus1: Co jest "nienudnego" w tym pixelu? Ja mam iphone SE, ale nie hejtuje tylko pytam, bo dla mnie od lat wszystkie smartfony są nudne.

bo tak jest, jak telefon przyszedł i włączyłem go to mój #rozowypasek fanatyczka Apple (zaczynała od iPhone 4, kończąc na 13 i laptop air 2020) to trochę się bawiła moim pixelem to nie mogła oderwać się ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@ZnajomyTwojejZony: nie czytałem innych postów tu, ale głównie chodzi o telefony ze słabym hardware albo z beznadziejnym i zamulonym systemem. Jak kupujesz telefony ze średnio wyższej półki, to możesz tego nie doświadczyć (choć dla mnie np. prawie wszystkie Samsungi są lekko przymulone softem).
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@carumus1: Boże, niech już wrócą telefony bez durnych wycięć na kamerkę. Nudzi mnie już, że wybór jest tylko między flagowcami Sony i chińskimi gejmingowymi bryłami.
  • Odpowiedz
nie rozumiem skąd ta krytyka odnoście androida i problemow z funkcjonowaniem systemu. Używam od lat i nigdy nie miałem problemów. Może jakieś wyjaśnienie o co dokładnie chodzi ?

@ZnajomyTwojejZony: ci ludzie zatrzymali się pod tym względem jakoś w 2013 roku po prostu.
  • Odpowiedz