Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +473
#krakow 50 zł za kiełbę w bułce + "oj, paragon mi się nie wydrukował".
źródło: G2gaV1kWYAAkCl5
Pobierz
P4ncak3 +32
Pamiętam jak bylem mały i mama mi powtarzała ze nie ma nic gorszego niż facet co zostawia swój żonę dla młodszej. Ze kobiety starzeją sie jak mleko a mężczyźni jak wino i tym drugim palma dobija i biorą sobie młode kochanki zostawiając starą żonę w tyle. I dlatego tez, mama ma oddzielność majątkową z ojcem i nieruchomości są na nią zapisane- "na wszelki wypadek". Zawsze zakładało sie ze kobieta która jest młoda
źródło: Screenshot 2025-10-06 063157
Pobierz

#pixel #googlepixel
źródło: comment_1666846675Ra0kjr9S7oFWxR3UYRxzvc.jpg
Pobierz@ZnajomyTwojejZony: To się chyba ciągnie z czasów Androida ~4.0-5.0 które działały fatalnie nawet na średniakach, a i na flagowcach nie było super. Pamiętam, że sam przerzuciłem się na Windows Phone w tym czasie, bo LG który wtedy miałem potrafił ładować z 30 sekund... słuchawkę do dzwonienia, a odebranie połączenia przy działającej nawigacji było praktycznie nie wykonalne. Miałem też
@ZnajomyTwojejZony: bo android jest na telefonach za 100 i 10 000 zł. Więc to tak jak 'nie wiem skąd krytyka samochodów z silnikiem benzynowym - mój działa i nie ma problemów'.
@ZnajomyTwojejZony: pewnie o to, że w czasach pierwszych iphonów bardziej muliły się androidy niż iphony i ten aktualny 10 lat temu argument tak już sobie powtarzają + i dziś potrafią się mulić jakieś chińczyki za 1/10 ceny iphona
@carumus1:
Dobrze, że pogodziłes się z faktem posiadania małego przyrodzenia i jeszcze nadales mu śmieszną ksywkę
@ZnajomyTwojejZony: zalezy z jakiego telefonu korzystasz. Mialem flagowego samsunga to smigal bardzo fajnie. Z jakims "xiomami po co to wszystko f3" nie potrafilem wytrzymac miesiaca bo co z tego ze mial 144hz i 8gb ramu jak cial sie przy najprostszych czynnosciach i
@carumus1: Ty za to w swoim chińskim, napompowanym statystykami telefonie masz 144 Hz na papierze, 120 w rzeczywistości albo 64 MPix aparat który ma max 12 MPix
@carumus1: ja np. nie czuję dóżnicy międxy 120 i 60hz
Krążą plotki, że 7 ma być mini. ;)
XDDDD
źródło: comment_1666853356irSzVnDpw4vvZWagsJAkhy.jpg
Pobierz