Wpis z mikrobloga

nie rozumiem skąd ta krytyka odnoście androida i problemow z funkcjonowaniem systemu.

@ZnajomyTwojejZony: To się chyba ciągnie z czasów Androida ~4.0-5.0 które działały fatalnie nawet na średniakach, a i na flagowcach nie było super. Pamiętam, że sam przerzuciłem się na Windows Phone w tym czasie, bo LG który wtedy miałem potrafił ładować z 30 sekund... słuchawkę do dzwonienia, a odebranie połączenia przy działającej nawigacji było praktycznie nie wykonalne. Miałem też
  • Odpowiedz
skąd ta krytyka odnoście androida i problemow z funkcjonowaniem systemu.

@ZnajomyTwojejZony: bo android jest na telefonach za 100 i 10 000 zł. Więc to tak jak 'nie wiem skąd krytyka samochodów z silnikiem benzynowym - mój działa i nie ma problemów'.
  • Odpowiedz
@ZnajomyTwojejZony: ja np mam samsunga galaxy s21 FE, zasieg robi co chce nie wazne czy ustawiam do LTE czy do 5G a mieszkam w wwa wiec tu powinno byc chyba dobrze. Potrafi sie zwiesic na ladowaniu strony mimo tego ze jest kilka kresek 5g
  • Odpowiedz
nie rozumiem skąd ta krytyka odnoście androida i problemow z funkcjonowaniem systemu. Używam od lat i nigdy nie miałem problemów. Może jakieś wyjaśnienie o co dokładnie chodzi ?

@ZnajomyTwojejZony: pewnie o to, że w czasach pierwszych iphonów bardziej muliły się androidy niż iphony i ten aktualny 10 lat temu argument tak już sobie powtarzają + i dziś potrafią się mulić jakieś chińczyki za 1/10 ceny iphona
  • Odpowiedz
nie rozumiem skąd ta krytyka odnoście androida i problemow z funkcjonowaniem systemu. Używam od lat i nigdy nie miałem problemów. Może jakieś wyjaśnienie o co dokładnie chodzi ?

@ZnajomyTwojejZony: zalezy z jakiego telefonu korzystasz. Mialem flagowego samsunga to smigal bardzo fajnie. Z jakims "xiomami po co to wszystko f3" nie potrafilem wytrzymac miesiaca bo co z tego ze mial 144hz i 8gb ramu jak cial sie przy najprostszych czynnosciach i
  • Odpowiedz
@ZnajomyTwojejZony: Chodzi o to ze ludzie 10 lat temu przesiedli się z tanich androidów na srogie iphony i dalej myślą ze pomierzy iPhone a Androidem jest przepaść. Ja zmieniłem flagowego androida na iPhone 13 pro i nie mogę się doczekać kiedy wrócę na androida. Nie polecam :)
  • Odpowiedz
@ZnajomyTwojejZony: i śmieszy mnie 60 hz w iPhone 14 ( ) k***a, telefon za ponad 5 koła i ma 60 hz. porażka, no ale barany lubią być ruchane ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@carumus1: Ty za to w swoim chińskim, napompowanym statystykami telefonie masz 144 Hz na papierze, 120 w rzeczywistości albo 64 MPix aparat który ma max 12 MPix
  • Odpowiedz
@ZnajomyTwojejZony: jak się nie kupuje flagowca tylko jakas serie powiedzmy samsung J i do tego w wersji lite ktory kosztuje 1/3 ceny flagowca, a do tego niech to jeszcze będzie telefon od operatora to nie ma co się dziwić. Przycinają wtedy na ramie, procku bo to wersja lite i sie telefon gotuje juz od nawigacji
  • Odpowiedz