Aktywne Wpisy
Mateo353 +20
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz
rosen +7

#pixel #googlepixel
źródło: comment_1666846675Ra0kjr9S7oFWxR3UYRxzvc.jpg
Pobierz@dioxxx: czyli żeby telefon za >7k był wart zakupu, muszę kupić też maka za ~10k, bo wtedy mogę odebrać połączenie przychodzące na telefon z poziomu komputera? xD sam mam maka i iphone, ale argumenty o ekosystemie nigdy by mnie nie przekonały, bo integracja maka z
@pionic: A to ciekawe bo jak narazie najwiecej aktrakcji zapewnia Ip13 mojej żony. Regularnie są zwiechy z kręcącym się kółkiem, problemy typu system nie może wyjść z trybu horyzontalnego po ogladaniu czegoś na YT, a już najwiekszy cyrki zaczęły się jak pamięć była w 80%
źródło: comment_1666857726BPRyS3xS98hXo02Dieq3gN.jpg
Pobierz@ZnajomyTwojejZony:
tl;dr Ludzie porównują często najniższy segment telefonów pod androida z Apple, które de facto nie ma odpowiedników najniższego segmentu. Porównując w tym samym segmencie nie byłoby tych
źródło: comment_1666857791Z73VCMkx16yhygC6vV3Dj4.jpg
PobierzTeraz Mam Xiaomi za 900zl dziewczyna ma najnowszego iPhona i jedyna różnica jest taka że jej ma lepszy aparat :V