Wpis z mikrobloga

@carumus1: Jeśli bezproblemowe działanie definiujemy jako nudę, to rzeczywiście dobry wybór. Z androidem na pewno nie będzie nudy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 186
@pionic: pixela 2 xl posiadam od premiery od 2017 do dnia dzisiejszego, czyli minęło 5 lata i służył mi bez żadnych problemów. Gdyby nie awaria przycisku blokady to dalej by mi służył. Miałem w ręku iPhone 13 przez 3 miesiące i nie poczułem te całe amazing pomimo stabilności iosa, więc postanowiłem go sprzedać.
  • Odpowiedz
@ZnajomyTwojejZony: no krytyka jest stąd, że android słabo działał na jakichś lg za 300zl 10 lat temu xd sam mam od 2.5 roku realme x2 pro i nigdy mi się nie zawiesil, wszystko działa płynnie i mam ekran 90hz w telefonie z 2020 roku za 2k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@carumus1: no gratki i zazdro bardzo. Mój pierwszy smartphone był Nexus one później miałem nexusa 4 od LG i to była padają straszna później próbowałem iPhone od 4 do 6 i trochę Xiaomi ale teraz wróciłem i wszystkim pixele kupuje. Czysty android bez tych apek vendorow to jest to!
  • Odpowiedz
  • 2
@banan-smietana: przed pixelami miałem nexusa 4, potem nexus 5x, pixel 1, pixel 2 xl ( ͡° ͜ʖ ͡°) nexusa 4 bardzo miło wspominam, ale niestety upadł mi na chodnik i cały telefon w pajęczynach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 7
@JoeGlodomor: bo tak jest, jak telefon przyszedł i włączyłem go to mój #rozowypasek fanatyczka Apple (zaczynała od iPhone 4, kończąc na 13 i laptop air 2020) to trochę się bawiła moim pixelem to nie mogła oderwać się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@carumus1: mialem pixela 3a, fajny telefon o normalnym rozmiarze ekranu, poreczny, chyba niestety juz takich mniejszych telefonow nie produkuja, wiec musialem wziac ip 13 mini, zdziwilem sie ze robi gorsze zdjecia niz pixel, ilosc powiadomien na androidzie jest straszna a na ios minimalna no i dobrze dziala z macbookiem
  • Odpowiedz