@Lordon: Też tak przez bardzo długi czas myślałem ale niedawno odkryłem że zdjęcia i filmy z okresu gdy Pudzian był strongmanem nie różnią się zbytnio, te same pozy, te same konkurencje itd. Odpowiedź jest prosta cała kariera Pudziana w strongmanach była sfabrykowana, ktoś przerabiał zdjęcia i filmy z Pudzianem żeby było widać że ćwiczy i wykonuje jakieś zadania, wygrywa zawody itd. Robił to
@pavl_: Ciężka praca tak, ale tylko jak się rozwijasz. Jak po roku ciężkiej pracy nadal masz te same umiejętności i wiedzę co rok wcześniej to to była głupia praca.
@qusqui21: Niestety tej pewności również nie mamy, być może brat pudziana jest tylko wytworem naszej schizofremii. Ale wtedy sam Pudzian i brat brata Pudziana też są wytworami naszej wyobraźni. Może kiedyś się tego dowiemy, jaka jest prawda.
Pudzian to ten co wali farmazony dla Oskarków z korpo, żeby wstawać o 5 rano i biegać o 11 iść na siłownię, potem lunch i basen, a wieczorem cardio. Typ jest odrealniony w uj. Jak on to mówi: skoro ja moge to ty też możesz
bo generalnie ciężka i dluga praca ma sens tylko i wyłącznie pod warunkiem że pracujesz pod własnym szyldem, na etacie powinno się walić w c***a tak mocno jak to możliwe
@JohnFairPlay: Super podejście. A potem płacz jak ktoś zaczyna pracować dla wykopka i tak samo wali w ch….a. A wystarczy zwykła uczciwość że jak się bierze za coś pieniądze to się to robi
@pavl_: Chodzi o tego gościa, który wyrzucił ludzi z wesela i okupował hotel, który kupił od kobiety będącej w trakcie rozwodu, gdzie nie było jeszcze podziału majątku, bo był wspólny z jej ówczesnym mężem? ( ͡°͜ʖ͡°)
@LubieChleb: ale ona napisala by nie zakladac rodzin jak Cie na nie nie stac , a nie zeby w ogole nie zakladac. I zgadzam sie z tym. Mam 2jke dzieci, ale zanim sie zdecydowalismy na 1 , kupilismy mieszkanie, mielismy juz jakas pozycje w pracy, zanim pojawilo sie 2 , zmienilismy mieszkanie na wieksze tak by kazde dziecko mialo swoj pokoj. To sie nazywa planowanie i odpowiedzialnosc. A jak ktos
@borjaki: Hola hola - po 1 nikt tu nie pisał że gość z mema z---------l po 12h zanim sobie dzieci zrobil, a po 2 - dzisiaj prawie nikogo nie stać w PiSlandii na zakładanie rodziny, więc mamy się nie rozmnażać, żeby było jeszcze gorzej? Gospodarka lerzy przez PiS, a ty chcesz żeby jebla bardziej przez brak pracowników? Będziesz pierwszym płaczącym, że emerytura niska
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
źródło: comment_16658241746pCrthu3Iy4sEajJZLGBN5.jpg
Pobierz@Lordon: Też tak przez bardzo długi czas myślałem ale niedawno odkryłem że zdjęcia i filmy z okresu gdy Pudzian był strongmanem nie różnią się zbytnio, te same pozy, te same konkurencje itd. Odpowiedź jest prosta cała kariera Pudziana w strongmanach była sfabrykowana, ktoś przerabiał zdjęcia i filmy z Pudzianem żeby było widać że ćwiczy i wykonuje jakieś zadania, wygrywa zawody itd. Robił to
@JohnFairPlay: Super podejście. A potem płacz jak ktoś zaczyna pracować dla wykopka i tak samo wali w ch….a.
A wystarczy zwykła uczciwość że jak się bierze za coś pieniądze to się to robi
Komentarz usunięty przez autora
Powiedz to strajkującym lekarzom i nauczycielom, że trzeba było się uczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Typ się rozpisał a chyba nie przeczytał ze zrozumieniem mojego posta.