Wpis z mikrobloga

Potem to nikogo nie obchodzi

@Krysztalowa: Obchodzi. Na przykład wzrost jest czymś co kobiety traktują kategorycznie bez względu na wiek. Mam 165 cm wzrostu i w wieku 20 jak i 35 lat byłem przez kobiety traktowany tak samo, czyli jako niewidzialna istota męskopodobna. Pomimo tego, że zarabiałem 20k na rękę i mógłbym zapewnić swojej rodzinie życie na poziomie.
  • Odpowiedz
@harold97: W kraju w którym jest jakieś 300tys kawalerów więcej niż panien nie wliczając nawet dysproporcji wśród imigrantów bo razem z nią to pewnie będzie 600tys, i kobiety nie mogą znaleźć właściwego mężczyzny. Masakra.
  • Odpowiedz
@Pharos: Nie jest. Osoba w wieku 23 lat mogła nigdy nie pracować i mieszkać w akademiku utrzymywana przez rodziców. Dodatkowo jak sam powiedziałeś, to dalej studentka która myśli o skończeniu studiów i o przyszłej pracy, a nie o zakładaniu rodziny. Uparliście się, że dziewczyny ledwo po 20 mają chcieć się ustatkowywać i zakładać dom i się dziwicie, że to nie wychodzi. Przecież niektórzy ludzie dopiero w wieku 25-26 lat wchodzą
  • Odpowiedz
@Pharos: Czy to wymagasz, żebym zrobiła ci pełne opracowanie twojej postaci na podstawie 3 komentarzy na wykopie? Sam się określasz jako wysoko zarabiający kurdupel, ale do mnie wyskakujesz o ocenę sam ją robiąc. Nie wiem jak wyglądają twoje stosunki z współpracownikami, ale jest szansa, że tylko tobie wydają się one prawidłowe lub, że twoje środowisko cię akceptuje jedynie z przyczyn zawodowych. Nie mi to oceniać, ale stwierdzanie, że nikt cię
  • Odpowiedz
młode kobiety mają pstro w głowie, to mają wygórowane wymagania, a jak są starsze, to już tak nie patrzą na wygląd.

@Pharos: A przecież wiadomo że to nieprawda, młode dziewczyny nie mają tak wysokich wymagań, tylko by miło spędzić czas przy puszcze koli, im starsze tym wymagania rosną, dlatego później nie mogą znaleźć chłopa który by spełniał i wchodzą w związki z rozsądku które się szybko rozpadają bo nie mają
  • Odpowiedz
@NadmiarNiedoboru: ta teoria, to bardzo ładna rzecz o treści "bez znaczenia". Temat był o dzietności i większość kobiet zdecydowanie woli bezpieczeństwo niż to, że ktoś ma bardziej zarysowaną żuchwę. Problem w tym, że wielu z mężczyzn woli zakrywać swoje toksyczne zachowania i nie bycie dobrym oparciem faktem, że laski lecą na wygląd. No lecą, jak wszyscy ludzie. Tylko że relacja z dupkiem przy najlepszych wiatrach skończy się rozwodem. I tutaj
  • Odpowiedz
Czego kobiety chcące założyć rodzinę wymagają od mężczyzn:

-stabilizacja finansowa,

-wspólne mieszkanie,

-dzielenie się obowiązkami,

-pomoc przy dziecku,

-stabilność emocjonalna,
  • Odpowiedz