Wpis z mikrobloga

@harold97: Pal licho wygląd. Ogólnie żyjemy w czasach, gdzie próbuje się wyplenić z młodych mężczyzn wszystkie cechy, które potem są pociągające dla kobiet. I ja się nie dziwie, ze taki cucek bez własnego zdania pociągający nie jest. Ale kto wychowuje mężczyzn? Kobiety. Syn nie przechodzi pod opiekę ojca. Dużo młodych chłopaków siedzi pod pantoflem matki, maja dwie lewe ręce do wszystkiego, bo matka niczego nie pozwala ruszyć. Na wszystko "uważaj,
  • Odpowiedz
@harold97: Ciekawi mnie kiedy temat wyjdzie na powierzchnię i zostanie oficjalnie traktowany jako współczesna choroba cywilizacyjna. Temat przewija się tylko w internecie, ale skala wyobcowania społecznego z rynku matrymonialnego zatacza coraz szerszy krąg. To już robi się pewien rodzaj niepełnosprawności.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Mjj48003: nie zapomnij o wczasach za granicą by koleżanki zalała żółć
@harold97:

Czemu zawsze się przypierdzielacie do wakacji za granicą xD to chyba normalne że każdy zdrowy na umyśle człowiek wybierze Sardynię, Grecję czy nawet Turcję od polskiej pogody w Sopocie czy na Mazurach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@harold97: Nie wiem skąd to oburzenie… ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pani doktor właściwie podsumowała że dzisiejsze kobiety mają wygórowane wymagania ponad miarę. Przecież dzisiejsi mężczyźni są statystycznie lepsi od swoich ojców pod każdym względem: lepiej wykształceni, więcej zarabiają, mniej piją, bardziej się angażują w życie rodzinne i pomoc w prowadzeniu domu, chętniej mówią o swoich uczuciach etc. Skoro nasze matki nie miały problemu ze znalezieniem partnera,
  • Odpowiedz
@Squatlifter:

Zreszta obecnie na aplikacjach randkowych - 80% kobiet uważa za atrakcyjnych tylko 5% mezczyzn , to ich szuka do stałego zwiazku albo ONS

Reszta mezczyzn w oczach kobiet na portalach randkowych -jest nieatrakcyjna-czyli 95 % męskiej populacji w oczach kobiet jest nieatrakcyjna
nobrainer - @Squatlifter: 

Zreszta obecnie na aplikacjach randkowych - 80% kobiet ...
  • Odpowiedz