Wpis z mikrobloga

@Krysztalowa: to kiedy przestają być dziećmi ? bo mam dziwne wrażenie, że obrażasz kobiety nazywając je dziećmi w wieku 25 lat ( ͡º ͜ʖ͡º)
a facet już w wieku 23 ma mieć własne mieszkanie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@harold97: Odniosę się do tego co pisałam wcześniej, bo dostrzegam nie małe problemy z czytaniem ze zrozumieniem: Jak jesteś dorosły, to jest już tylko podział na ludzi których uważasz za "na twoim poziomie" i "debili". Niektóre osoby nawet mając 30 lat mają siano w głowie i żyją bzdurnymi wyobrażeniami. Po prostu takich ludzi ignorujesz, a nie płaczesz nad ich brakami w głowie ¯\_(ツ)_/¯ Facet nie musi mieć własnego mieszkania mając
  • Odpowiedz
@Krysztalowa: przecież to ty wymieniłaś wymagania które nie są spełnialne dla chłopaka który ma 23 lata
Bo mówisz, ze laski jak są młode to wolą chadów, wyższe wymagania inne a potem chcą się ustatkować
Przyznajesz rację przegrywą chad rucha a potem beciak utrzymuje
  • Odpowiedz
@harold97: Jako 23 latek lepiej żebyś się skupił na pracy i rozwoju osobistym, a nie na płodzeniu dzieci, których dotyczy ten artykuł ( ͡º ͜ʖ͡º) Wymienione przeze mnie wymagania są spełniane dla wszystkich ludzi, którzy mają prace i cokolwiek w głowie ponad hormonami. Będziesz duży to zrozumiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@harold97:

Z psychologii znam taki przypadek, że "strach przed utratą" jest silniejszy niż "chęć do zysku".

W tym przypadku strach przed utratą "tego lepszego" jest większa niż "chęć do uzyskania stabilnego przeciętniaka"

Bardziej boimy się stracić to co wydaje nam się że możemy mieć - niż - pragniemy zyskać to co jest w naszym zasięgu.
  • Odpowiedz
@Tyrande A facet to nie ma nic do powiedzenia? Kobieta sama robi to dziecko? Ja mysle ze po pierwszym dziecku niektórzy chca wrocic do namiastki zycia sprzed dziecka i nie chca znów pchac sie w pieluchy na kilka lat.
  • Odpowiedz
Czyli to z dzisiejszymi kobietami jest problem.

@Mirkosoft: Ona tego zapewne nie powiedziała. A problem jest prozaicznie prosty do rozwiązania - zlikwidować socjalizm. Kazdy pracuje na siebie i na swoje dziecko. Mężczyzna nie musi oddawac losowej kobiecie 300 000 poprzez zus, nie musi płacic pińcetplusów na cudzie dzieci i nagle surowe biznesłumen z mopsów zamienią się w słodnie i czułe kobiety i gotowac się nauczą.
  • Odpowiedz