Wpis z mikrobloga

@harold97: xDDDD i one coś p------ą że faceci mają wygórowane wymagania xDDD

Baby naturalnie dążą do systemu niczym z neolitu gdzie osobnik alfa grzmocił ze 20 kobiet jak nie 100. Im naprawdę się to podoba ... ()
  • Odpowiedz
@harold97: Dlatego wszystkim singlom w moim otoczeniu staram się wpoić, że kobieta jest tylko dodatkiem i wcale nie uszczęśliwi jeśli sami ze sobą nie będziemy dobrze żyć.
  • Odpowiedz
@harold97: Albo się zapuści, przestanie się starać a na końcu popusci szparę komuś innemu ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja mam 30 lat, chciałbym kiedyś założyć rodzine ale jednocześnie jestem gotowy na to, że skończę sam i wcale mi z tego powodu nie jest źle.
  • Odpowiedz
@skitarii: A tu pojawia się kolejne pytanie, kto te laski przed 30 rucha? Bo chyba nie same siebie wzajemnie (a szkoda)? Zrzucasz problem na to, że ktoś wykorzystuje naiwność młodych osób na młode osoby zapominając, że udział bierze dwójka. Nic ci na to nie poradzę, ale zauważ pewien paradoks. Każdy chce osobę, która ma jest ukształtowana umysłowo do związku, ale jednocześnie nie może mieć doświadczeń, które te ukształtowanie powodują. Ja
  • Odpowiedz
@ZdrowaskaDoTibii: Tak się kończy mieszanie wielu opinii różnych osób. Ja na przykład nigdy nikomu bym nie proponowała tindera i mam gdzieś te pary, którym się udało ¯\_(ツ)_/¯ To nie jest apka dla ludzi z niedoskonałościami i dużo osób jest tam traktowanych źle. Statystyki mówią za siebie i absolutnie nie są pozytywne.
  • Odpowiedz
@Pharos: Radzę się zastanowić nad towarzystwem którym się otaczasz, skoro ktoś do ciebie podchodzi i ci wytyka bycie niskim. To nie jest normalne zachowanie nigdzie, bo nikomu normalnemu nie przyszło by do głowy wyśmianie czyichś niedoskonałości na głos. Co do połowy kobiet, to nie wiem czy wiesz jak działa średnia. Nie wiem czy też wiesz, że nie każda osoba musi być tobą zainteresowana. Ale jak podchodziłeś do kilkudziesięciu kobiet o
  • Odpowiedz
@AusserKontrolle: Zasada pierwsza, siedząc przed komputerem w domu na pewno nikogo nie znajdziesz ( ͡º ͜ʖ͡º) Zabrzmi banalnie, ale musisz mieć okazję spotykać ludzi żeby spotkać kogoś zainteresowanego. Samo chodzenie z wymogiem "znalezienia sobie kogoś" też jest słabe, bo ujmuje ci jako ciekawej osobie. Znajdź sobie zajęcie, udzielaj się gdzieś i po czasie któraś sama się przyczepi jak odkryje, że jesteś ciekawym człowiekiem ¯\_(ツ)_/¯ Wiek
  • Odpowiedz
Radzę się zastanowić nad towarzystwem którym się otaczasz

@Krysztalowa: A ja radzę ci się zastanowić nad sobą. Wydałaś już sąd o mnie, o moich znajomych, kogo lub chcesz jeszcze ocenić? Nie wiem za kogo się masz, ale ego masz zdecydowanie za wysokie w stosunku do swoich możliwości poznawczych.

To nie jest normalne zachowanie nigdzie, bo nikomu normalnemu nie przyszło by do głowy wyśmianie czyichś niedoskonałości na
  • Odpowiedz
@smisnykolo: na PW :D
a tak serio, to na razie muszę poogarniać życie po rozstaniu, potem pewnie zajmę się moim życiem miłosnym w okolicy miejsca, gdzie będę pracować i mieszkać (7 lat mieszkałam u niego, bardzo daleko od miasta rodzinnego, teraz już mnie tam nic nie trzyma i się wyprowadzam)
  • Odpowiedz