Wpis z mikrobloga

Typ 7 lat zalewał pod kurek za darmo następny już będzie musiał się hehe wykazywać i starać o zużytą księżniczkę

@1624294678: Czasem związki się rozpadają mimo wszystko, to już zależy jak taka osoba się zachowuje, każdy red flag w takiej sytuacji liczyłbym razy 2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MarcelFerry: to niech się nauczą w końcu, że ich definicje nie równa się życie, normalny chłop to 5/10 z wyglądu i koniec kropka, łopatą do głowy to trzeba ładować na każdym kroku, bo inaczej nic się nie zmieni
  • Odpowiedz
@Squatlifter: to akurat jest nieprawda, wyznawana chyba tylko przez inceli xD nie wiem czy ty byłbyś podbudowany przez komplementy kobiet 2/10 (wiem że nie masz komplementów od żadnych kobiet ale postaw się w sytuacji przystojnego mężczyzny). Komplementy od osób które nas fizycznie nie pociagaja to żadna nobilitacja. Chyba że wśród kobiet brzydkich (czyli takich z którymi osoby takie jak ty i inni nieatrakcyjni faceci by chcieli stworzyć związek) to działa
  • Odpowiedz
  • 31
@harold97 może społeczną przyczyną bezdzietności jest to że p0lki mają bezpodstawnie wysokie wymagania oczekując od mężczyzn złotych gór a samemu dając głównie siebie i to tylko tyle ile ona chce dać xD
  • Odpowiedz
@harold97: kobiety to doskonałe partnerki na żony i matki ale ci mężczyźni w tym kraju... No to się zaczynają schody. Nie chcą płacić i robić wszystkiego co kobieta mówi- no tak być nie będzie
  • Odpowiedz
z którymi osoby takie jak ty i inni nieatrakcyjni faceci (...)

@Fighter_forGlory: LOL, zabawny z Ciebie koleś. Nie znasz rozmówcy, ale z góry zakładasz jego wygląd i urodę? Zdziwiłbyś się mocno gdybyś mnie zobaczył twarzą w twarz, konusie.
  • Odpowiedz