Aktywne Wpisy

annlupin +33
zaczął się tydzień grubego niedźwiedzia to trzeba coś zjeść a co uwas
źródło: annlupin20250413
Pobierz
ppooii 0
#gry #pcmasterrace #farcry #steam
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos

#blackpill #redpill #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #humorobrazkowy
źródło: comment_1661417650xIKbniQSqsvCLJqXidQsTE.jpg
Pobierz@NielegalneKretowisko:
a nawet gdzieś niedwano słyszałem zasada 92 / 8
Czyli przystojnych, bardzo wysokich, wysportowanych, jeszcze młodych, ale już zamożnych.
Laski mają wymagania wywalone w kosmos
Więc nie znajdują partnerów którzy spełniają te wymagania
Mężczyźni nie znajdują partnerek? Wina mężczyzn.
Kobiety nie znajdują odpowiednich partnerów? Wina mężczyzn.
#pieklokobiet
(。◕‿‿◕。)
@Tyrande: nie chodzi tylko o finanse xD jak ktoś randkował w ostatnich latach to wie, że 95% kobiet już odleciało i to konkretnie
28 latka z nadwagą, 6/10 max, pracująca w korpo a 6k, kilka ONSów po pijaku do których sama się przyznaje wymaga gościa do 35 lat, 185+, przypakowany, duże mieszkanie i auto klasy premium
coś mi się wydaje, że nie dla
po kilku takich akcjach wiążą się z jakimś przeciętnym chłopem i go terroryzują psychicznie dlaczego nie jest jak ten który jej nie chciał
znam kilka takich przypadków i smutno się robi jak widzę jak te laski traktują swoich ""partnerów""
Komentarz usunięty przez autora