Aktywne Wpisy

Bunch +18
Genetyka! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zobaczcie jak niektórym nie dużo potrzeba aby z przeciętniaka stać się mega przystojnym facetem. Największa zmiana chyba na przykłądzie Cavilla jest widoczna tutaj.
Dokonano symulacji jak prezentowaliby się znani przystojni aktorzy gdyby natura "obdarzyła" ich innym układem włosów na głowie. To jest w sumie straszne jak fryzura z grzywką poprawia wygląd faceta.
#barber #fryzjer #ryzurymeskie #ciekawostki
Dokonano symulacji jak prezentowaliby się znani przystojni aktorzy gdyby natura "obdarzyła" ich innym układem włosów na głowie. To jest w sumie straszne jak fryzura z grzywką poprawia wygląd faceta.
#barber #fryzjer #ryzurymeskie #ciekawostki
źródło: Onie-Onie
Pobierz

#blackpill #redpill #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #humorobrazkowy
źródło: comment_1661417650xIKbniQSqsvCLJqXidQsTE.jpg
PobierzAle tak to dobry wynik, trzymaj tak dalej
@Krysztalowa: Dziewczyno. Napisałem tylko to, że twój pogląd jakoby z wiekiem kobiety obniżały wymagania jest nieprawdą. To ty zaczęłaś robić mi jakieś osobiste insynuacje, więc nie pytaj się mnie czy chcę kierować temat na siebie. To ty to zrobiłaś, ty skierowałaś temat na mnie i to w dość prymitywny sposób. Na podstawie tylko tego, że
Ja mając 177 słyszę, że jestem za niski a Ty gościowi co ma 165cm piszesz, że to nic takiego? Ty naprawdę nie zdajesz sobie sprawy z tego, jak podłe są obecnie kobiety i czego wymagają.
@Mjj48003: to przerazajace ale dochodze do podobnych wnioskow...
@Krysztalowa: Takim tekstem dostałem prosto w oczy od laski z którą się spotkałem.
@Krysztalowa: Twoim też nie, bo nim coś zupełnie innego. Łatwo ci przychodzi ocenianie innych i nie masz za grosz empatii.
@Krysztalowa: No właśnie według faktów to nawet więcej niż połowa populacji kobiet nawet nie spojrzy na niskiego. A mnie wystarczy kilkadziesiąt prób, po których dobrze wiem co kobiety o mnie myślą - i tak usłyszałem wile razy, że jestem kurduplem i mam spadać urosnąć.
Komentarz usunięty przez autora