Aktywne Wpisy
Lewusx +22
Mam wewnętrzną potrzebę pochwalenia się…
Swoimi pięknymi pośladkami.
Buziaki homofoby.
#mirkokoksy
#dieta
Swoimi pięknymi pośladkami.
Buziaki homofoby.
#mirkokoksy
#dieta
Moseva +199
Nie możesz sobie po prostu przechorować wirusa i leżeć z ciepłą herbatą i książką, tylko musisz naganiać ludzi na piramidę i nazywasz to wolnością? (╯︵╰,)
#izadamczyk #frajerzyzmlm
#izadamczyk #frajerzyzmlm
#agepill to najbrutajniejszy z pillów. Wygląd nie ma aż takiego znaczenia jak jesteś na studiach. Pamiętam jakie było moje zdziwienie gdy sam poszedłem. W liceum przez 3 lata była ta sama hierarchia: chady/normiki/sebki które gnębiły tych samych ludzi i robili rozróbę, karyny, kujoni a reszta dostosowywała się do normików. Studia odsiały największych debili, sebków, większosć normików i chadów, którzy nie zapunktowali dużo na maturze. Nagle na studiach okazało się, że to kim byłeś w liceum nie ma znaczenia. Wszyscy zaczynają z nową kartą. Nikt nie wie czy byłeś dynamiczny czy gnębiony. Zbieranina takich samych ludzi jak ty, którzy tylko chcą przetrwać, boją się tak samo egzaminów, nie wiedzą gdzie sale i jedzą zupki chińskie. Łysole, nerdy, okularnicy, aspergerowcy, sporo normików-dolnych i przyjezdnych z malutkich miejscowości którzy wyrwali się do miasta. Ludzie bardziej poważniejsi i dojrzalsi. Nikt nie biega po korytarzach, nie bije się na przerwie. Jesteś lubiany gdy chcesz iść na p--o po zajęciach albo masz notatki. Jest duża szansa, że znajdziesz się w odpowiednim miejscu i czasie. Szybka powtórka przed kolokwium na przerwie, wspólna nauka, projekt grupowy, pomoc w nauce, te same problemy, te same sukcesy, przesłanie notatek, wspólne tematy przy piwie, odprowadzasz koleżanke z grupy na przystanek, może za dużo wypiła i jest miło - to wszystko łączy. Nigdy nie zauważyłem podziałów. Zawsze gdzieś w ekipie znalazł się gruby, niski, brzydki bo najważniejsze było żeby zebrać się większą grupą i "odreagować te ciężkie studia" a jeszcze jak za dużo zachlał to było śmiesznie i potem chcieli go brać na następne wyjścia. Z takich głupich sytuacji przez cały okres studiów powstało nawet sporo par. Większość znalazła sobie kogoś na studiach i są do teraz. Żałuje, że nie wykorzystałem wtedy lepiej tego okresu. Myślałem, że tak jak wtedy będzie zawsze i nawet nie zwracałem uwagi na subtelne sygnały. Dopiero po studiach dostałem morką szmatą w twarz.
#studia #doroslosc #szkola #przegryw #przemyslenia #feels #wojak #doomer #samotnosc #tfwnogf #mlodosc #blackpill #tinder #s--s #milosc #zwiazki #relacje #takaprawda #redpill #znajomi #s----------e #depresja
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62ecd485cd8e77c268b63ccd
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Przekaż darowiznę
~ 3,5 lat po studiach here, wszystkie aplikacje randkowe jakie istnieją i przez ten czas tylko 4-5 spotkań zakończonych ghostingiem (y)
---
Zaakceptował: karmelkowa
Nie da się być szczęśliwym singlem jeśli nigdy nie miało się powodzenia u bab. Nie da się.
Trzeba najpierw mieć baby, zostać przez nie wykorzystane, upokorzone w związkach, zostać rogaczem, dopiero wtedy możesz być szczęśliwym singlem.
Musisz wejść w relacje z babą i się z nią sparzyć.
Chodzi o to, żeby wejść w związek, ale w każdej chwili móc się z niego ulotnić. Desperaci chcą wejść w byle jaki związek i w nim trwać całe życie. Ja proponuje coś zupełnie innego - wejść w związek tylko po to żeby się odblokować i potem wrocić do #przegryw albo singlowania. Wykorzystac kobietę do odblokowania psychiki i uchronienia się przed samobójem
DIVa czy ONS
Z divami to prawda, jeszcze jakiś czas temu było na tagu straszne forsowanie ich ale to guzik a nie rozwiązanie problemów, jakby to coś dawało to całego tagu by nie było. ONSy z kolei myślę że są szczebel wyżej jednak
30+ letnie prawiki to 90% samobójców.
Matematyke zostawiam tobie. 2-3 lata w toksycznym związku żeby nie walnąć samobója od samotności i potem wrócić do przegrywu i bycia samemu, albo nawet może uda się znaleźć normalną babe potem
@Pozytywny_gosc: skad to nagranie?
@AnonimoweMirkoWyznania: ale teraz jak miałeś babę to możesz spokojnie przeżyć życie jako MGTOW, sparzyłeś się na babach, na pewno przestrałeś idealizować? Pewnie dobrze żyje ci sie w samotności
@Pozytywny_gosc: Nie ma to jak "bić brawo" komuś kto ma problemy psychiczne, wymaga terapii, zmiany postaw myślenia. Jesteś świadomy odpowiedzialności swoich słów? Ty go pochwalisz a typek stwierdzisz że rzeczywiście magik to będzie dobra opcja i dojdzie do tragedii.
Pisząc takie bzdury jak: