Aktywne Wpisy

gerwazy-oko +102
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#polska
źródło: comment_1659242677i8nrGirl0f6UGbBDjhfD93.jpg
PobierzŚlub nie, ale wesele już dla mnie tak. Super, że mogłeś mieć ślub jaki sobie zamarzyłeś! Ja mam nadzieję zamknąć się w ~20 osobach i miec tylko obiad :) Ty możesz mieć wesele na 60/100/300 osób, ja mogę mieć na 20, a jeszcze ktoś inny na 4 - wg życzeń/potrzeb itp.
@viciu03: Rozumiem że ci z tym dobrze i oby tak zostało jak najdłużej ale jestem szczerze ciekaw czy za np. 20 lat też ci tak dobrze będzie. Znam kilka trochę starszych osób takich samotnych z wybory i tak koło 50-60 niestety praktycznie zawsze
@kx_keytinho: może na przykład już nie żyją ¯\_(ツ)_/¯ z niebieskim mamy łącznie jednego dziadka, gdybyśmy chcieli zaprosić taką najbliższą rodzinę wyszłoby nam zawrotna liczba 7 gości.
@Pankuronium: mowa o bespoke? Jeśli o RTW, to jakie cechy oferuje taki za 3,5k+, których nie ma ten za <1k?
@FotDK: Wesele z otwartym wstępem
@Drzewid: Metaforycznie. To związek frazeologiczny. Tak dosłownie to oczy raczej rzadko kiedy świecą własnym światłem i tak.
@bnz44: co kto lubi