Aktywne Wpisy

Porobiony420 +39
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Blew +145
#kpo właśnie dowiedziałem się że jeden z najbogatszych ludzi z mojej okolicy prowadzący wielką ubojnię, produkujący karmy dla psów i własne pasze, mający jakieś Aston Martiny itp, stosujący mobbing, zatrudniający bez umów, dorabiający się na Ukraińcach i karach nakładanych na własnych kierowców ciężarówek dostał 15 baniek :/

#polska
źródło: comment_1659242677i8nrGirl0f6UGbBDjhfD93.jpg
PobierzMy wzięliśmy parę najlepszych znajomych, o--------y temat w urzędzie stanu cywilnego w pół godziny, po czym poszliśmy chlać browar i żreć pizzę. A rodzina?
No kiedyś przy niedzielnym obiedzie powiedziałem rodzicom: Słuchajcie, taka sprawa, jakiś rok temu wzięliśmy ślub cywilny, a już za pół roku będziecie dziadkami.
Szok był, ale jak trochę minął to powiedzieli że w sumie po mnie mogli się spodziewać czegoś w tym
@kulu: w sensie zaprosiłaś na ślub nikogo?
4 to wy, 2 to świadkowie i ostatni był typ, co dawał ślub czy jak?
źródło: comment_1659253593rQne2W0Ngi2RD28JAqw7SZ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Na nasze wesele zaprosiliśmy rodzinę bez siódmych wód po kisielu i znajomych, w sumie 100 osób, post factum oboje z mężem obstajemy przy zdaniu, że jeśli mielibyśmy drugi raz podejmować decyzję, to nie organizowalibysmy tak dużego wesela (mimo, że finansowo nam się zwróciło), tylko ewentualnie obiad z najbliższą rodziną.