@michal-panicz Skyrim to słaby RPG, bardzo słaby TES i gdyby nie mody to by skończył jak dzisiaj jakieś gówienka pokroju Avowed czy innego Outer World's.
@huopisko: jedna z niewielu wtedy gier po polsku, więc gimby nie miały za bardzo grać w co innego. Gra zapomniana raz-dwa poza wolską. @michal-panicz: mass effect 2 to jest symulator poradni rodzinnej
@slapdash jak jedna z niewielu, tyle było gier już od lat 90. z polskim dubbingiem - Heroesy, Twierdza, Baldur's Gate sam przecież w nie grałem za gówniaka, jak mi pewnego razu kolega z klasy pokazał Gothica to wywaliłem tą abominację od razu z kompa
@huopisko: no wymieniłeś kilka, ale to i tak mało. Jakie rpgi jeszcze poza Baldurem? Dink Smallwood? Ciepli się na to kalectwo bo nie było wielkiego wyboru, i teraz dekady później z-------ą tym śmieciem internet
@michal-panicz: Oooooo Panie. Podpuściłeś: 1. From Software nie potrafi tworzyć dobrej fabuły, więc tworzy gry nastawione na walkę. Niestety, tej też nie potrafią wykonać zbyt porządnie, a wiec dostajemy gry co prawda bez fabuły, ale przynajmniej przeciętne i bardzo drewniane w kwestii walki. 2. Wszystko odgłosy broni w CoD brzmią jak karabinki do paintballa. 3. Każda gra jest mocno powtarzalna. Po prostu pewną powtarzalność lubisz, inną nie. 4. Mityczne "dobre roczniki" z grami to
@michal-panicz: GTA IV wcale nie jest lepsze od V bo traci niemal całą satyryczną i charakterystyczną dla serii otoczkę. Oczywiście dla „głębokiej” fabuły - o gościu z ptsd który po prostu nie mógł się powstrzymać od zabijania za pieniądze tłumacząc się chęcią zemsty. Plus większość misji to shooting galleries bez pomysłu na siebie.
#gry #gaming #pcmasterrace #ps5 #xbox
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz@huopisko: jedna z niewielu wtedy gier po polsku, więc gimby nie miały za bardzo grać w co innego. Gra zapomniana raz-dwa poza wolską.
@michal-panicz: mass effect 2 to jest symulator poradni rodzinnej
sam przecież w nie grałem za gówniaka, jak mi pewnego razu kolega z klasy pokazał Gothica to wywaliłem tą abominację od razu z kompa
1. From Software nie potrafi tworzyć dobrej fabuły, więc tworzy gry nastawione na walkę. Niestety, tej też nie potrafią wykonać zbyt porządnie, a wiec dostajemy gry co prawda bez fabuły, ale przynajmniej przeciętne i bardzo drewniane w kwestii walki.
2. Wszystko odgłosy broni w CoD brzmią jak karabinki do paintballa.
3. Każda gra jest mocno powtarzalna. Po prostu pewną powtarzalność lubisz, inną nie.
4. Mityczne "dobre roczniki" z grami to
źródło: image_picker_4A17751B-AE40-4924-835A-60AA258C2F50-64455-0000085E5F760586
Pobierz