Aktywne Wpisy
FlimboQuest +56
Laska się zdziwiła że podziękowałem jej za randkowanie po tym jak wyszło że seks traktuje jako potrzebę fizjologiczną i często ma pod ręką jakiegoś kochanka z którym się zadowalają (teoretycznie dopóki nie znajdą stałych partnerów).
Każdy może wieść takie życie jakie chce i ja też. Gdy miałem podobną możliwość seksu bez zobowiązań, to podziękowałem i takiej postawy wymagam od swojej partnerki.
#randkujzwykopem #zwiazki #seks
Każdy może wieść takie życie jakie chce i ja też. Gdy miałem podobną możliwość seksu bez zobowiązań, to podziękowałem i takiej postawy wymagam od swojej partnerki.
#randkujzwykopem #zwiazki #seks
essos +1
Czym są spowodowane te wasze depresje?
To chyba nigdy nie przychodzi samo z siebie, tylko musi być konkretny powód
#depresja #psychologia #psychiatria #pytanie #kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski
To chyba nigdy nie przychodzi samo z siebie, tylko musi być konkretny powód
#depresja #psychologia #psychiatria #pytanie #kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski
Pewnie nie jestem jedyny
Mam 21 lat a nadal muszę się z tym kryć,że od ok 5 lat już nie wierzę,bo nie chcà za nic w świecie tego zaakceptować
Moja rodzina,to jedna z tych gdzie wujkowie mówią,że by gejów powybijali jakby mogli a ciotki i babcie serio są w stanie nasłać na mnie jakichś księży do pogadania czy egzorcystów jeśli bym im powiedział,że nie wierzę
Strasznie przykre to jest,bo nie
Nie od dziś wiadomo, że szkoły katolickie kszaltca najbardziej zagorzałych ateistow ( ͡º ͜ʖ͡º)
W Polsce chyba naprawdę ciężko z czytaniem:
Mt 22, 39-40 - Drugie podobne jest do niego: Będziesz miłował swego bliźniego jak siebie samego. Na tych dwóch przykazaniach zawisło całe Prawo i Prorocy».
Ot cała filozofia, ale dla niektórych ważniejsze jest chodzić do kościoła i siadać w pierwszym rzędzie ¯_(ツ)_/¯
Jak najbardziej kościół z daleka, a z latami nienawiść wręcz rośnie.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Przynajmniej te toksyczne jednostki nie tępią młodego pokolenia, choć jakoś nie mam wrażenia że
Mnie ojciec zanosił do kościoła. Metodą "na strażaka". Od małego nienawidziłem być do czegoś przymuszany, a tak odbierałem chodzenie do kościoła. Efekt? W wieku 15 lat wypisałem się z religii. W tym budynku pokazuje się tylko na pogrzebach, chociaż już zdarzyły mi się i świeckie pogrzeby, co oznacza, że idzie ku lepszemu. Na kościelne śluby nie chodzę, niezależnie kto by mnie nie zapraszał. Tępię hipokryzję wśród "katolyckich antyklerykałów, którzy wieszają