Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +104
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +258
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

#nieruchomosci #gielda #ekonomia #gospodarka #oswiadczeniezdupy
@mickpl: naleśniki tutaj nie pomogą. Trzeba od razu robic bigos
źródło: comment_1657270318s1SHQY4DBUZALGQyVroN4X.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Gwiazdowskiego nie poznaję. Zazwyczaj wypowiada się racjonalnie.
Gwiazdowskiego nie poznaję. Zazwyczaj wypowiada się racjonalnie.
@LaurenceFass: przecież to co pisze jest 100% racjonalne. Zwiększanie kosztu obsługi długu wymuszane przez spekulantów nie ma żadnego sensu
@kaaban:
No dla nas to nie jest dobrze, jasne.
Przy czym spadki naszej waluty nie są oderwane od fundamentów. W 10 lat nadrukowaliśmy x 3.8, taka Szwajcaria 1.6. Dodaj do tego ryzyko wojny, niestabilną politykę gospodarczą itd.
źródło: comment_16572731207SK5CfJl9lGTuYrTmqDFnP.jpg
Pobierz@mickpl: Czyli kredyciarze mieli się zesrać, a zesrali się spadkowicze?
MICK, CO POSZŁO NIE TAK?