Aktywne Wpisy

adamsowaanon +31
Pozyczylem kiedys siostrze w 2021 roku na ponad rok £4.000
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.

klocus +389
Ceny w polskich knajpach odyeabały już totalnie. Makaron z jajkiem, śmietaną i boczkiem za 80 zł XD
PS. Lokal jest wirtualny na Wolcie xD
#jedzenie #jedzzwykopem #januszebiznesu #restauracja #gastronomia
PS. Lokal jest wirtualny na Wolcie xD
#jedzenie #jedzzwykopem #januszebiznesu #restauracja #gastronomia
źródło: IMG_1320
Pobierz

#nieruchomosci
źródło: comment_1655047181FqDWvCP6ND26HFbbOHNFCT.jpg
PobierzSzczególnie że oni mają ogrom inwestycji i większość na jakichś zadupiach.
źródło: comment_1655050620tJ01WxYHfOwIbpTnpVY6VL.jpg
Pobierz@mookie: to ten Ator w HD?
Komentarz usunięty przez autora
@mookie: który gość?
@xxvv
@mookie o co chodzi z tym HRE? Widze juz kilka razy na tagu wspomnienie o tej firmie. To fiema gdzie prezesem jest byly prezes Murapola czyli Sapota? Jesli tak to od kilku miesiecy "zaczynaja" w mojej okolicy budowe ktora nie moze wystartować, a dodatkowo jest z nimi sporo walki urzedowej o jej zablokowanie. Nie znalazlem zadnego artykulu ktory by sugerował jakies ich problemy a z tt nie
Jeśli wymieniany przez Ciebie deweloper daje 6% marży + Wibor6M to, pod koniec roku oprocentowanie może być w okolicach 20%, przy spadku sprzedaży i mniejszej marży na inwestycjach. Będzie ciężko deweloperowi wyjść na zero.
@LuciusMiximus przy obecnej ofercie rocznych obligacji na 6 procent i więcej po kolejnych wzrostach stóp, to trzeba być niezłym kabareciarzem żeby się ubrać w takie śmieci