Aktywne Wpisy

bugzer +45
#pracbaza #simp #cuckold
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.

lubaxd +74
Nic mnie tak nie irytuje jak p0lacka mentalność idę dzisiaj do lekarza po l4 z powodu grypy i już sie zaczyna
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"

#balcerowicz #inflacja #ekonomia
źródło: comment_1654151485tM8FmrBRMYJxwWyO8v5Gna.jpg
Pobierz@Mac02: można zwyczajnie słuchać nauki i myśleć samodzielnie, a nie iść jak owca za wybranym bożkiem. Balcerowicz nie jest nieomylny, a i samą transformację można by o wiele lepiej zrobić. Inna sprawa, że nie wszystko od niego zależało.
@Mac02: Wtedy też nie było profesorów z ekonomii, człowieku co ty p------z. Rozkradli cały dorobek Polski i wysprzedali cały biznes, jaki się opłacał.
Czyli kilku ekspertów pojechało na miesiąc do Szwecji i na podstawie tego mieli zrobić reformę kraju?
Pamiętaj, mały błąd i państwo bankrutuje i nawet emerytur nie ma.
Łatwo z perspektywy czasu ocenić ze można
@octave25: ziomuś, @Mac02 Cię zgasił, w tej dyskusji wyszedłeś na nędzną krzyczącą hołotę, a on człowieka, który coś wie
Żeby nie było, nie wyowoaidam się na temat transformacji, bo mam za mało wiedzy na jej temat, ale "poczytaj" oznacza tyle, że sam znasz parę ogólników i tyle xd
PS no trzeba przyznać, że sporo rzeczy wyprzedano za bezcen, na czym dorobili się dyrektorowie tychże instytucji, patrz PGR. Jak gdzieś na wsi był, to terwz dzieci/wnuki byłego dyrektora są ustawione, bo zgarnął za bezcen co
brawo, czegoś sie dzisiaj nauczyłeś:)
Albo sprzedajesz i próbujesz żyć dalej bez niczego i powoli sie odkuwasz, albo przychodzi komornik i ladujesz na bruku.