Wpis z mikrobloga

• 0
@rtgdgdrttdgcxgstrgdxxgst ale to nie było personalnie do ciebie, Tylko o naszym społeczeństwie.

Ale wiesz, jeżeli chodzi o jakieś zaawansowane tematy to lepiej zaufać specjaliście. Nie jestem lekarzem to nie diagnozuje sie w googlu i nie kupuję leków na czarnym rynku:)
Tak samo jest z ekonomia, prawem, psychologia.. ze wszystkim..

Zależy gdzie recenzujesz pracę. Co innego shg, uj, uw, a co innego wyższa szkoła niczego:)
  • Odpowiedz
@octave25: > Mnie by nie wybrali, bo nie dałbym zarobić tym co zarobili na transformacji xD

@octave25: haha no tak, na pewno były lewe zyski. Natomiast, krótka odpowiedź specjalisto, jak ogólnie oceniasz efekty transformacji? Źle czy dobrze?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Mac02: O widzę że sam jesteś jakimś doktorkiem co lizał i liże akademickie rowy że tak go bronisz. xD skąd ta pogarda dla zwykłych ludzi jakieś kompleksy pochodzenie robotniczo-chłopskie? xD

@milvanb: xD a ja mam to w dupie. Nie bede się produkował przed randomem z neta i fanbojem Barcelka xD

@
  • Odpowiedz
Płaskoziemca dopuszczony do nauczania w szkole może mieć wpływ na dzieci, które mają zupełnie inne rozumowanie i pojmowanie świata niż dorośli.

Aktualnie obserwujemy dokładnie to samo, tylko zamiast płaskoziemców mamy w szkołach osoby uczące o garbatych aniołkach. Jest to równie szkodliwe, co wmawianie dzieciom, że ziemia jest płaska.

@spunky: Bardzo fajnie, że odpowiadasz na pytanie, które sam wymyślasz. Moje brzmiało: jak wpłynęli płaskoziemcy na Twoje życie? Co prawda nie było
  • Odpowiedz